Atlético: 10 millióért vinnék a Milan kiszemeltjét - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.08.18. 13:24
Az AS értesülései szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid előrehaladott tárgyalásokat folytat a Fiorentinával Adem Ljajics átigazolásáról. A hírek szerint az AC Milan által is kiszemelt támadó 10 millió euróért kerülhet a „matracosokhoz”.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani állítólag már tett egy 7 millió euró körüli ajánlatot a középpályásért, azonban azt a „violák” elfogadhatatlannak találták.Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani állítólag már tett egy 7 millió euró körüli ajánlatot a középpályásért, azonban azt a „violák” elfogadhatatlannak találták.

A fiatal szerbet az AS szerint most az Atlético Madrid szerződtetné, és köszönhetően annak a befektetői csoportnak, amely Radamel Falcao leigazolásában is segédkezett 2011-ben, Ljajicsért akár 10 millió eurót is ajánlhatnak a Fiorentinának.

A 21 éves támadó 2010 januárjában érkezett jelenlegi együtteséhez a belgrádi Partizantól, a 2012–2013-as szezonban 28 bajnoki mérkőzésen 11 alkalommal volt eredményes, és az azóta a Manchester Cityhez igazoló Sztevan Jovetics mellett csapata húzóembere volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik