La Liga: Casillas példakép, nem ezt érdemli - Xavi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.16. 15:56
Xavi, a Barcelona labdarúgócsapatának középpályása a katalánok legutóbbi sajtótájékoztatóján nyilatkozott válogatottbeli társa, Iker Casillas kispadra száműzéséről a Real Madridnál. A gránátvörös-kékek játékosa szerint elfogadhatatlan, ahogyan a spanyol kapussal bánnak az utóbbi időben.

„Nem örülök, ha egy fontos játékosnak, mint Iker, ennyire nehéz időket kell megélnie. Nemrég ez a csapat még az Aranylabdára is érdemesnek tartotta őt, most pedig egyszerűen leselejtezték. Szörnyű ezt látni” – mondta Xavi csapata legutóbbi sajtótájékoztatóján.

Mint ismert, Casillas a sérülése után nem tudta visszaverekedni magát a Real kezdő tizenegyébe, José Mourinho, a madridiak edzője csak második számú kapusként számol vele Diego López mögött.

„Iker a barátom, egy példakép, és a spanyol válogatott csapatkapitánya. Nem tudom, Mourinho Madridban folytatja-e, de egy biztos, Casillas nem ezt érdemli” – tette hozzá Xavi.

A Real Madrid legközelebb pénteken 21.30-kor a városi rivális Atlético Madrid ellen lép pályára a spanyol Király-kupa döntőjében, s Mourinho döntése értelmében újra Diego López védi a blancók kapuját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik