Barcelona: Eric Abidal újra kórházba került

Vágólapra másolva!
2013.01.23. 16:38
A tumor miatt tavaly májátültetésen áteső francia hátvéd, Eric Abidal jól halad a rehabilitációval, azonban további vizsgálatok elvégzése miatt újabb három-négy napra be kell feküdnie a barcelonai kórházba. A Barcelona labdarúgójának visszatérése a vizsgálatok eredményeitől függ.

A Barcelona szűkszavúan tudósított a hivatalos honlapján arról, hogy Eric Abidalnak mielőbbi felépülése érdekében újabb három-négy napra vissza kell mennie a barcelonai kórházba, ahol különböző vizsgálatokat végeznek el rajta.

Korábban Abidal orvosa, dr. Valdecasas a Cadena SER-nek tett nyilatkozatában azt állította, hogy a francia védő akár egy hónapon belül visszatérhet, így pontosan nem tudni, a mostani kórházi látogatás csak egy rutin felülvizsgálat, vagy esetleg komplikáció adódott.

„Abidal február első felében már százszázalékos formában lesz, és onnantól már csak a Barcelonán múlik, hogy mikor vetik be" – nyilatkozta korábban a játékos orvosa.

Abidal legutóbb 2012 februárjában léphetett pályára a Barcelonában, az edzésmunkát rá tíz hónapra, decemberben kezdhette meg újra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik