Real Madrid: Evra szerint CR7 az MU-ba vágyik - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2012.12.23. 18:52
Brit lapértesülések szerint Patrice Evra, az angol Manchester United francia labdarúgója elárulta, hogy volt klubtársa, a spanyol Real Madrid aranylabdás portugál támadója, Cristiano Ronaldo elárulta neki: szívesen visszatérne volt csapatához.

„Tartjuk a kapcsolatot, sokszor beszélünk egymással – árulta el Evra. – Szeretne ismét a Manchester Unitedben játszani, hiányzik neki az itteni légkör. Hihetetlen dolgokat vitt véghez Madridban, rekordokat döntött meg, de nem érzi azt a tiszteletet, amit az elért eredményei és teljesítménye miatt megérdemelne. Itt viszont Christian élvezte a csapattársai, a szakvezetők és a szurkolók szeretetét. Győztes típus, de szereti, ha az emberek őt akarják, rá kíváncsiak. Ebből kap ő most kevesebbet, mint a Unitednél. Ez az ő otthona.”

Cristiano Ronaldo jelene és jövője azért lett felkapott téma a napokban a két klub kapcsán, mert a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében összesorsolták őket. Sir Alex Ferguson arról nyilatkozott, örömmel venné Cristiano Ronaldo érkezését, ám annak gazdaságilag nincs meg a háttere. A portugál jelenlegi szerződése 2015-ig érvényes a Realnál, ahol már jelezték, készek új kondíciókkal a hároméves hosszabbításra. A 2009 nyarán 82.7 millió euróért megvett gólerős támadó kivásárlási ára egymilliárd euró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik