El clásico: Unom már, hogy állandóan tíz emberrel játszom a Barca ellen - Mourinho

Vágólapra másolva!
2011.04.17. 00:59
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője a Barcelona elleni 1–1-es döntetlen után úgy nyilatkozott, elege van már abból, hogy mindig kiállítják egy játékosát, amikor a katalánok ellen játszik.

„Rendkívül kiegyenlített mérkőzés volt, amíg tizenegy játékos játszott tizenegy ellen. A csapatok tisztelték egymást, mindkét együttes tudta, hogy erős riválissal játszik, ezért nem voltak nagy lehetőségek. Aztán – ahogy lenni szokott – emberhátrányba kerültünk, és így már lehetetlen volt a küldetésünk" – mondta Mourinho.

„A Barca a világ legjobbja a labdatartásban. Egyenlő létszámnál voltak gondjai, de amikor emberelőnybe került, azt csinálhatott, amit akart. Már megint máshogy ítélték meg a két csapatot, mivel egyszerűen érthetetlen, hogy Alves miért nem kapta meg a második sárgáját. Ha a kaputól ötven méterre szabálytalankodik így, már akkor sárga lapot kellett volna kapnia, nemhogy így, hogy a tizenhatoson belül tette. A negyedik játékvezető azt mondta nekem, azért nem kapott sárgát, mert szélső védő" – jelentette ki a szakember.

„Jól játszottunk tíz emberrel is, mivel felkészültünk erre. Adebayor beállásával könnyebben ment. A közönség nagyszerűen biztatott minket, és sikerült egyenlítenünk. Szeretnék tizenegy emberrel játszani a Barca ellen, de ez Spanyolországban és Európában is lehetetlen küldetés. Unom már, hogy állandóan fel kell készülnöm az emberhátrányos játékra a Barca ellen" – tette hozzá a portugál tréner.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik