Ahogy Calderón: Boluda szerint C. Ronaldo hamarosan a Realé lesz

Vágólapra másolva!
2009.02.17. 10:20
A Real Madrid új elnöke, Vicente Boluda a Cadena SER ráadióadó El Larguero című műsorában beszélt a klub helyzetéről és jövőbeli terveiről. A vezető – akárcsak Ramón Calderón, a „királyi gárda” korábbi első embere – úgy véli, hogy Cristiano Ronaldo hamarosan a spanyol együttesben játszik majd. Boluda elárulta még, hogy bízik benne, Predrag Mijatovics sportigazgató továbbra is a madridi klubnak dolgozik majd, mert kiváló szakembernek tartja.
Boluda céljai hasonlóak elődje terveihez a Real Madridnál
Fotó: Imago (archív)
Boluda céljai hasonlóak elődje terveihez a Real Madridnál
Boluda céljai hasonlóak elődje terveihez a Real Madridnál
Fotó: Imago (archív)
Boluda céljai hasonlóak elődje terveihez a Real Madridnál

Hiába volt elnökváltás januárban a Real Madridnál, a klub vezetőségének jövőre vonatkozó tervei nem sokban változtak. Persze a legtöbben a nyári választásokat tekintik a leendő fordulópontnak a spanyol csapat életében.

Mindenesetre Vicente Boluda, a Ramón Calderón helyét elfoglaló új presidente szerint továbbra is hasonlóak a blancók céljai, mint a korábbi első számú vezető regnálása alatt voltak, legalábbis ami Cristiano Ronaldo megszerzését illeti.

„Meggyőződésem, hogy hamarosan a Bernabéu-stadionban, a Real Madrid mezében láthatjuk majd futballozni Ronaldót” – mondta Boluda a Cadena SER ráadióadó El Larguero című műsorában.

Az elnök mindemellett továbbra is bizalmat szavaz Predrag Mijatovics sportigazgatónak, aki 2006-ban Calderónnal karöltve került vissza labdarúgó-karrierje nagy sikereinek helyszínére, de már a klub vezetőségébe.

„Továbbra is számítunk Predrag munkájára – mondta a montenegróiról Boluda. – Nagyszerű játékosa volt a Real Madridnak, akinek BL-győzelmet köszönhet a klub, és tapasztalatával nagy segítségére van az együttesnek.”

Kérdés persze, hogy Calderón korábbi bizalmasa a nyári elnökválasztások után is maradhat-e a „királyiaknál”. Azt mindenesetre már lehet tudni, hogy július első hetében kerül sor a szavazásra, és Boluda elmondta, ezúttal elektronikus úton voksolhatnak majd az arra jogosultak.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik