Raúl visszatér a spanyol válogatottba – egy mérkőzés erejéig

Vágólapra másolva!
2009.02.16. 19:38
Az általában jól értesült Cadena SER spanyol rádió információi szerint Raúl még egy mérkőzésre biztosan visszatér a spanyol válogatottba. A Real Madrid klasszisa az értesülések szerint novemberben lép pályára, nagy valószínűséggel Argentína ellen a Spanyol Labdarúgó-szövetség fennállásának századik évfordulójára rendezendő gálamérkőzésen.
Raúl novemberben újra címeres mezben futballozhat
Fotó: Imago (archív)
Raúl novemberben újra címeres mezben futballozhat
Raúl novemberben újra címeres mezben futballozhat
Fotó: Imago (archív)
Raúl novemberben újra címeres mezben futballozhat

A Cadena SER értesülései szerint Raúl álma teljesülni fog novemberben. A spanyol klasszis korábban úgy nyilatkozott, minden vágya, hogy még egyszer magára ölthesse a címeres mezt, ha csak egy találkozóra is.

Az információk szerint a Spanyol Labdarúgó-szövetség, amely idén ünnepli fennállásának századik évfordulóját, gálamérkőzést szervez, melyen minden bizonnyal Argentínával csap össze a selección. És a spanyol csapatban Raúl is helyet kap.

A „királyi gárda” történetének vasárnap óta legeredményesebb futballistája az értesülések szerint korábbi csapattársának, a jelenleg a szövetség sportigazgatójaként dolgozó Fernando Hierrónak köszönheti, hogy ismét bekerülhet a válogatottba.

Hierro javaslatát már Vicente del Bosque elfogadta, és a spanyol szövetség júliusi rendes közgyűlésén válhat hivatalossá, hogy Raúl is pályára léphet a találkozón, melyet a tervek szerint a Santiago Bernabéu Stadionban játszanak majd.

A szövetség sportigazgatója, aki egyben Raúl jó barátja, így szeretne méltó búcsút venni a 102 válogatott mérkőzése alatt 44 találatig jutó klasszistól. Persze ki tudja, talán az is előfordulhat a közeljövőben, hogy az elnyűhetetlen csatár Hierro közreműködése nélkül is meggyőzi arról a szövetségi kapitányt, hogy még mindig helye van a csapatban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik