Ramón Calderón spanyolosítani szeretné a királyi gárdát

Vágólapra másolva!
2008.05.06. 13:16
Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke kijelentette több spanyol futballistát szeretne látni csaptában. Az egyik legfőbb kiszemeltje Cesc Fabregas, de a vezető elmondta, a játékosnak kell megtennie az első lépést a klub felé, mivel a madridiak nem akarnak konfliktusba kerülni senkivel.
Ramón Calderón spanyolosítani akarja a Real Madridot
Fotó: Action Images
Ramón Calderón spanyolosítani akarja a Real Madridot
Ramón Calderón spanyolosítani akarja a Real Madridot
Fotó: Action Images
Ramón Calderón spanyolosítani akarja a Real Madridot

A Real Madrid elnöke, Ramón Calderón a spanyol Radio Marcának beszélt a királyi gárda átigazolási terveiről. A bajnoki cím miatt nagyon boldog elnök elmondta, jó úton járnak a jelenlegi edzővel és játékosállománnyal, és nem fognak sok új futballistát igazolni.

„Jó úton járunk a jelenlegi mesterrel, Schusterrel. Az idény végén legfeljebb három új futballistát fogunk vásárolni, mivel nagyon jó játékosállományunk” – mondta az elnök.

A három kiszemelt között találjuk Cesc Fabregast, akit már régóta szeretné csapatában tudni az elnök, de nem fogja erőltetni a megszerzését.

„Az összes edző boldog lenne, ha Cesc a játékosa lenne, de az én felfogásmódom szerint a futballistának kell megtennie az első lépést, mivel nem akarunk semelyik csapattal konfliktusba kerülni” – jelentette ki a vezető.

„Cesc nagyszerű labdarúgó, ráadásul spanyol. Az egyik fontos célom, hogy spanyolosítsam a Real Madridot” – tette hozzá.

A királyi gárda kiszemeltjei között találjuk még David Villát és Güizát is, akik résztvevői lehetnek a csapat spanyolosításának.

Calderón szeretné már a júniusi Európa-bajnokság előtt lezárni a királyi gárda játékosvásárlásait, hogy az előszezonban már együtt készülhessenek a régiekkel.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik