Joaquín nem hullajtott könnyeket Koeman távozása miatt

Vágólapra másolva!
2008.04.24. 23:47
Joaquín Sánchez igen kritikusan nyilatkozott Ronald Koemanról, akit a hétvégén állítottak fel a Valencia kispadjáról. A spanyol szélső nyíltan elmondta, hogy örül a holland távozásának, mivel nem igazán találta vele a közös hangot. Joaquín karrierje legrosszabb hónapjainak titulálta az elmúlt időszakot.
Joaquín (balra) nem igazán jött ki Koemannal
Forrás: Imago
Joaquín (balra) nem igazán jött ki Koemannal
Joaquín (balra) nem igazán jött ki Koemannal
Forrás: Imago
Joaquín (balra) nem igazán jött ki Koemannal

Nem mondhatjuk, hogy Joaquínt nagyon megviselte volna előző edzőjének távozása. Sőt. A kiváló szélső elmondta, hogy nem igazán találta a közös hangot Koemannal és több kritikát is megfogalmazott vele kapcsolatban.

„Nem csak arról van szó, hogy nem játszatott. Úgy gondolom, nem volt velem őszinte” – mondta Joaquín.

„Sose jött oda hozzám, hogy megbeszéljük a problémáinkat. Ha mégis leültünk egymással, az az én kezdeményezésemre történt. Előtte nem volt ilyen tapasztalatom egy edzővel kapcsolatban sem.”

„Nem mondhatjuk, hogy túl nagy karriert futott be nálunk, hisz két pontra állunk a kieső zónától. A Király Kupa elhódítása sem feledtetheti el velünk, mi történt ebben a szezonban – folytatta a játékos. Ezek voltak karrierem legszörnyűbb hónapjai. A legtöbb gondom abból adódott, hogy nem tudtam mi fog történni velem és a klubbal.”

„Nem a legjobb edző volt, akivel valaha dolgoztam – mondta Koeman-ról Joaquín. És ezt nem csak azért mondom, mert nem voltam nála állandó kezdő, hanem mert nem adta meg nekem azt a tiszteletet, amit a többieknek.”

A 26 éves játékos elmondta, hogy bízik a Valencia új edzőjében, Voróban: „Tisztában van vele, hogy ez egy kivételes klub, és mindenki másnál jobban tudja, hogyan lehet megoldani a problémánkat.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik