Ramón Calderón elnöknek egyáltalán nem hiányzik Fabio Capello

Vágólapra másolva!
2008.02.22. 13:23
Ramón Calderón elnök szerint a bajnoki címet a játékosok nyerték meg a Real Madridnak, nem pedig az azóta menesztett edző, Fabio Capello – erről a sportvezető a „20 minutos” című internetes honlap olvasóinak beszélt. Calderón úgy véli, Bernd Schuster alatt sokkal szebb futballt játszik a madridi csapat.
Ramón Calderón
Ramón Calderón
Ramón Calderón
Ramón Calderón
Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke úgy véli, csapata megnyerheti mind a bajnokságot, mind a BL-t, a sportvezető a „20 minutos” című honlapon válaszolt az olvasók kérdéseire.

Természetesen felmerült a nyári edzőváltás is, Calderón pedig határozottan leszögezte: neki egyáltalán nem hiányzik Fabio Capello. Bernd Schusterrel, a jelenlegi mesterrel sokkal elégedettebb, ugyanis az ő irányítása alatt jobb futballt játszik a csapat.

Sőt, Calderón hozzátette, hogy Capello vajmi keveset tett hozzá a bajnoki címhez, a ligaelsőség egyértelműen a játékosok érdeme.

Az elnök kifejtette, sokkal jobbnak tartja saját csapatát, mint a Barcelonát, elégedett a kerettel is, úgyhogy a következő nyáron nagyon kevés változás várható a játékosnévsorban.

A bajnoki címvédő Real Madrid együttese vasárnap a Getafe együttesével csap össze a Santiago Bernabeu Stadionban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik