Eto’o szívesen látná a Barcában a Chelsea-ben játszó Drogbát

Vágólapra másolva!
2008.02.14. 14:41
Yaya Toure után Samuel Eto’o is kijelentette, szívesen látná az FC Barcelonában a Chelsea világklasszis labdarúgóját, Didier Drogbát. A kameruni klasszis szerint az elefántcsontparti fenomén érkezésével a gránátvörös-kékek olyannyira megerősödnének, hogy a világ legjobb csapatává válhatnának.
Didier Drogba gólja az FA-kupa tavalyi döntőjében
Didier Drogba gólja az FA-kupa tavalyi döntőjében
Didier Drogba gólja az FA-kupa tavalyi döntőjében
Didier Drogba gólja az FA-kupa tavalyi döntőjében

„Nem ismerem száz százalékig a Barcelona elképzeléseit, de Drogba kiváló játékosa lehetne csapatunknak. Nem jelentene gondot, ha megérkezne a klubokhoz. Sőt extra segítséget nyújthatna ahhoz, a csapat a világ legjobbja legyen” – mondta Eto’o.

Didier Drogba 2004-ben igazolt a Chelsea-hez, folyamatosan kulcsembernek számít, de Jose Mourinho szeptemberi távozása óta többször is arról beszélt, eljött az újabb váltás ideje. Nem véletlen, hogy a nemzetközi sajtó már számos klubbal hírbe hozta, a Barcelona mellett az AC Milannal is.

„Drogba barátja vagyok. Így jól tudom, hogy mindig érdekelte őt Spanyolország és az FC Barcelona” – jegyezte meg Eto’o.
A katalán együttes már most is sztárcsatárokat foglalkoztat, hiszen a kameruni klasszis mellett Thierry Henry, Lionel Messi tagja a keretnek, sőt a jövő is biztosítottnak látszik Bojan Krkic és Giovanni dos Santos személyében. Drogba esetleges érkezése pedig hab lenne a tortán”.
„Velem együtt Messi, Henry és Drogba is pályán lehetne, senkinek sem kellene távoznia a csapattól. Szuper-offenzív lenne az együttes” – mondta Eto’o.

A kameruni futballista elárulta, a vasárnap befejeződött Afrikai Nemzetek Kupáján is többször felvetődött Drogba és a Barcelona „házassága”.

„Várható volt, bármelyik játékos szívesen szerepelne a világ legjobb csapatában. Tisztelem mostani csapattársaimat, de Drogba erősítést jelentene. Ha a vezetők kikérik a véleményemet, akkor pozitívan nyilatkozom majd a szerződéskötésről” – zárta mondandóját Samuel Eto’o.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik