Ronald Koeman csalódott, de még mindig hisz csapatában

Vágólapra másolva!
2008.01.14. 14:48
A Valencia labdarúgócsapatának vezetőedzője, Ronald Koeman úgy véli, csapata jó úton halad az eredményes és látványos játék felé, bár a vasárnap esti Atlético Madrid elleni mérkőzés nem ezt támasztotta alá. A szakember szerint legalább az egyik pontot megérdemelte volna csapata a Vicente Calderón Stadionban, de a szerencse ezúttal sem szegődött mellé.
Koeman látja az alagútból kifelé vezető utat
Koeman látja az alagútból kifelé vezető utat
Koeman látja az alagútból kifelé vezető utat
Koeman látja az alagútból kifelé vezető utat

„A játékosaim nagyon le voltak törve az öltözőben a lefújás után, mert úgy érezték, ennél sokkal jobb eredményt érhettek volna el.”

„A jövőnk sokkal fényesebb annál, mint ahogyan jelenleg állunk a bajnokságban – latolgatta a távlati terveket a holland szakvezető. Arról azonban meg vagyok győződve, hogy ez a csapat szép eredményeket fog elérni.”

A találkozót Kun Agüero góljával fordította a maga javára az Atlético Madrid, amely egy hatalmas kapushiba után született, Hildebrand ugyanis éppen az argetin támadó elé ejtette egy középre kanyarított labdát.

A német portás számít egyértelműen Koeman első számú kapuvédőjének, és ezen az egy kihagyáson kívül többször is bravúrral mentette meg kapuját a góltól.

Az ifjú tehetség érkezése azt jelentette, hogy a vezetőedző nem számol Santiago Canizaressel, aki a Valencia egyik emblematikus figurájának tekinthető.

A hálóőr mellett a mester David Albeldát és Miguel Ángel Angulót is száműzte a keretből, leigazolta viszont a hatalmas reménységnek tartott Éver Banegát, aki vasárnap este már be is mutatkozott új csapatában.

„A mester azt tanácsolta, ne izguljak, menni fog a játék. Megfogadtam a tanácsát, és valóban otthon éreztem magam a pályán” – beszélt a bemutatkozásáról az újonnan érkezett középpályás.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik