David Beckham is pályára léphet Zaragozában, a Romaredában

Vágólapra másolva!
2007.06.09. 11:35
Benevezte David Beckhamet a Zaragoza elleni idegenbeli mérkőzésre Fabio Capello, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az indok: a héten bokasérülést szenvedett angol válogatott középpályás gyógyulása nagyon jól halad, így valószínűleg nem lesz akadálya, hogy pályára lépjen a sorsdöntő mérkőzésen.
Reuters
Reuters

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
„Ma reggel nem gyakorolt együtt a többiekkel, csak futóedzéseket végzett. Azt mondta, egy kicsit fáj (a bokája), de rendben van, és ott lesz a pályán holnap” – fogalmazott pénteki sajtótájékoztatóján Fabio Capello.

A Real Madrid az utolsó két foduló előtt 72 ponttal áll a tabella élén a címvédő FC Barcelona előtt, de csak az egymás elleni eredmény billenti a királyi gárda javára a mérleg nyelvét.

Visszatérve Beckhamre, az utóbbi időben újra nagyszerűe teljesítményt nyújtó játékos az angol válogatott Észtország elleni Eb-selejtezőjén sérült meg, és a második félidő közepén le is kellett cserélni.

Először úgy tűnt, hogy szombatra semmiképpen nem épülhet fel, de a vártnál gyorsabban regenerálódott.

Fabio Capello vezetőedző kérdésre válaszolva dicsérte a 32 éves futballista válogatottban nyújtott teljesítményét.

„Úgy játszott, mind a Real Madridban az utóbbi időben, kulcsfigurája volt az angol csapatnak mindkét találkozón (Brazília és Észtország ellen – a szerk.)” – mondta a szakvezető.

A bajnoki cím sorsa a 37. fordulóban csak akkor dőlhet el matematikailag is, ha a Barcelona hazai pályán kikap a városi rivális Espanyoltól, miközben a Real Madrid legyőzi a Zaragozát idegenben.

„Semmi eufória nincs a csapat házatáján – szögezte le Capello –, hiszen nem nyertünk még meg semmit sem. Tudjuk, hogy megszerezhetjük a bajnoki címet, de semmi elbizakodottság nincs, csakis összpontosítás.”

„A Zaragozának szintén szüksége van a győzelemree, hiszen az UEFA-kupa-helyért hajt. Pszichikailag mindkét csapat számára nehéz mérkőzés következik.”

SPANYOL ELSŐ OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG (PRIMERA DIVISIÓN)

A 37. FORDULÓ MŰSORA:
Barcelona Espanyol
Getafe Gimnástic Tarragona
Atletico Madrid Celta Vigo
Real Betis Osasuna
Real Sociedad Racing Santander
Levante Valencia
Villarreal Athletic Bilbao
Mallorca Sevilla
Zaragoza Real Madrid
Deportivo La Coruna Recreativo Huelva
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik