Ronaldinho újra leszögezte, ősztől is a Barcelonában akar játszani

Vágólapra másolva!
2007.05.02. 17:19
Ronaldinho 2010-ig nem akarja elhagyni az FC Barcelonát, de elmondása szerint utána „futballvilágban bármi megtörténhet”. A brazil zsenit az elmúlt időszakban többször is hírbe hozták az AC Milannal, de kijelentette. nagyon boldog jelenlegi csapatánál.
Ronaldinho ki akarja tölteni barcelonai szerződését
Reuters
Ronaldinho ki akarja tölteni barcelonai szerződését
Ronaldinho ki akarja tölteni barcelonai szerződését
Reuters
Ronaldinho ki akarja tölteni barcelonai szerződését

A világbajnok futballistáról olyan cikkek jelentek meg, hogy ellustult és összeveszett Samuel Eto’o-val, s ezért el kell hagynia a Nou Campot.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
„Nagyszerűen érzem magam Barcelonában. Szerződésem 2010-ig érvényes, ki is akarom tölteni. Az a munkám, hogy futballozom” – jelentette ki Ronaldinho.

A Bajnokok Ligája tavalyi győztese idén a vártnál szerényebben szerepel: európai címét nem védheti meg, s a pontvadászatban is döcög a szekér, idegenben többször is vereséget szenvedett Frank Rijkaard együttes. Így hat fordulóval a befejezés előtt 1, illetve 2 ponttal előzi meg a Sevillát és a Real Madridot.

„Addig biztosan maradok, amíg jól mennek a dolgaink. De senki sem tudja megmondani, mit hoz a jövő. A futballban bármi megtörténhet” – tette hozzá a kivételes tudású sztár.

Ronaldinho esetleges klubcseréje kapcsán felvetődött, hogy nehezen alkalmazkodna a Serie A kőkemény világához, de az érintett szerint ez nem lenne akadály.

„A beilleszkedési időszak után a világ bármelyik bajnokságában megállnám a helyem. Nincs sok különbség a nehézségi fokok között” – szögezte le magabiztosan Ronaldinho.

A brazil fenomén 2003 nyarán igazolt a Paris SG-től az FC Barcelonához.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik