Női röpi: a világ legnépszerűbb játékosa elérte a 10 milliós határt

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.04.20. 15:53
Nem először számolunk be arról, hogy a világ legnépszerűbb röplabdázója milyen sok energiát fordít az Instagramon való aktív jelenlétére, és hogy az ügynökei bevonásával milyen rohamos ütemben nő a népszerűsége. Két napja elérkezett egy mérföldkőhöz, a tavaly februárban még „csak” 1.1 millió követővel rendelkező Keyla Alves Ramalho 10 millió lájkolóval büszkélkedhet(ett) (azóta egy párat elvesztett).
KEYLA ALVESRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/keyalves)
KEYLA ALVESRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/keyalves)

 

A 23 éves brazil sportolónő válogatott szinten űzi a sportot, de egy tavalyi interjújában elmondta, hogy sokkal többet keres a fotóival, mint a röplabdával.

„Akár tetszik, akár nem, jelenleg az OnlyFans a legnagyobb bevételi forrásom – idéztük júliusban az akkor is már a világon a legtöbb követővel (2.3 millió) büszkélkedő röplabdajátékost. – Sportolónak, modellnek, influenszernek, üzletasszonynak és vállalkozónak vallom magam.”

„A fotók, amelyeket az OnlyFans-oldalamon teszek közzé, »lájtosak« és professzionálisak. Nincsenek rólam kint meztelen képek vagy hasonlók” – jelentette ki Keyla Alves.

„Kiskorom óta azt mondogatom a szüleimnek, hogy szeretnék olyan emberré válni, akit az egész világon ismernek” – fogalmazott, és hozzátette, hogy az ügynökök bevonásával lett egyre népszerűbb.

„Több egy szép arcnál, több egy tehetséges röplabdajátékosnál – szögezte le, hozzátéve, karizmatikus személyiségnek tartja magát, aki odafigyel a rajongóira. – Mindig is szerettem szerepelni, fotókat lőni, marketinges munkát végezni. Szóval azt hiszem, ez a titka annak, hogy fel tudtam építeni azt a brandet, amivel most rendelkezem.”

Szavai óta bő kilenc hónap telt el, és ez idő alatt 2.3 millióról 10 millióra nőtt követőinek száma az Instagramon. Az elmúlt időszakban nemcsak a bikinis képeinek száma szaporodott meg, hanem gyakorlatilag élete minden fontosnak tartott pillanatát megmutatja a sztorijain keresztül, a fotókon kívül rengeteg videót is kitesz.

600 ezernél is több lájkot kapott az alábbi bejegyzése, melyben a súlyos térdsérülést szenvedő ikertestvérének üzent.


Ikertestvére, a szintén röplabdázó Keyt viszont közel sem fordít annyi energiát a közösségi oldalaira, ezért őt „csak” mostanra követik 2.3 millióan.

Ha Keyla ilyen tempóban gyűjti oldalának lájkolóit, akkor egy-két éven belül ő lesz az Instagram legnépszerűbb női sportolója, miközben persze a vagyona is csak egyre nő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik