Női röpi MK: a Vasas jutott elsőként döntőbe

Vágólapra másolva!
2023.02.15. 20:34
Elsőként a Vasas Óbuda jutott döntőbe a női röplabda Magyar Kupában, miután az elődöntő szerdai visszavágóján három szettben legyőzte a Fatum-Nyíregyházát.
A Vasas magabiztosan jutott a Magyar Kupa fináléjába (Fotó: Koncz Márton)
A FOTÓRA KATTINTVA KÉPGALÉRIA NYÍLIK!
A Vasas magabiztosan jutott a Magyar Kupa fináléjába (Fotó: Koncz Márton) A FOTÓRA KATTINTVA KÉPGALÉRIA NYÍLIK!

 

A sorozat éremcsatáit március 12-én rendezik a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban.

A másik ágon a Békéscsaba 3:1-es előnnyel várja a Kaposvár elleni, jövő szerdai idegenbeli visszavágót.

RÖPLABDA
NŐI MAGYAR KUPA
ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

Vasas Óbuda–Fatum-Nyíregyháza 3:0 (16, 19, 18)
Folyondár utca, 150 néző. V: Adler, Mezőffy.
VASAS: Fricová 12, Papp O. 5, Bannister 8, Török K. 8, Abdulazimova 7, Szkripak 3. Csere: Juhár, Szalai (liberók), Vezsenyi 3, Jámbor 4, Kump 4, Fábián 2. Vezetőedző: Jannisz Atanaszopulosz.
FATUM: Jurdza 13, Valentová 4, Cepni 4, Cicic, Leban 9, Lászlop 2. Csere: Tóth F. (liberó), Kovács-Francesco 2, Byikolajcsuk 1, Földi, Ramdin. Vezetőedző: Tomas Varga.
MESTERMÉRLEG
Jannisz Atanaszopulosz: – A mérkőzés elejétől kezdve koncentráltan röplabdáztunk, a lányok megmutatták, mennyire akarják a döntőbe jutást. Gratulálok a csapatomnak, örülök, hogy van esélyünk megvédeni a címünket. Várunk minden szurkolót március 12-én a Riz Levente Sportcsarnokba!
Tomas Varga: – Sajnos túl idegesen kezdtük a mérkőzést és bele kellett nyúlni a játékba. Ezután kicsit megnyugodtunk és végre elkezdtük játszani azt, amit akartunk. A második szettel elégedettek lehetünk, a végjátékban az ellenfélnek kicsit több szerencséje volt. A harmadik szettben a már továbbjutott Vasas ellen szerettük volna, hogy mindenki pályára lépjen. De most már a cél a pénteki mérkőzés.
Továbbjutott: a Vasas Óbuda, kettős győzelemmel (6:1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik