Női röpi Extraliga: Miskolcon is nyert a Békéscsaba

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.03.20. 20:51
null
Fotó: Észak-Magyarország/Kozma István
A Békéscsaba 3:1-re nyert a DVTK otthonában a női röplabda Extraliga negyeddöntőjének második mérkőzésén vasárnap. A párharc szerdán folytatódik az alapszakasz-győztes BRSE otthonában – írja a Magyar Távirati Iroda.

 

NŐI RÖPLABDA EXTRALIGA
NEGYEDDÖNTŐ, 2. MÉRKŐZÉS
Diósgyőri VTK–Swietelsky-Békéscsaba 1:3
(–14, –19, 24, –15)
Miskolc, General Aréna, 138 néző. V: Csizmarik, Jámbor.
DVTK: Baidiuk 12, Kuzelová 3, Sylejmani 9, Godó 14, Kiss E. 9, Kalmár 1. Csere: Kundrák, Balogh E. (liberó), Sitku, Goncalves 1, Egri 3. Vezetőedző: Leonidasz Gaitanakisz.
BÉKÉSCSABA: Kliszura 28, Zólyomi 6, Drpa 20, Glemboczki 14, Strunjak 8, Kornyijenko 8. Csere: Molcsányi (liberó), Szatmári, Karhu 1. Vezetőedző: Tóth Gábor.
MESTERMÉRLEG
Leonidasz Gaitanakisz:
– Másodszor játszottunk a Békéscsabával, amely sokkal erősebb csapa, hiszen első helyen végzett az alapszakaszban. Elégedett vagyok a csapatommal, mert sok mindent végrehajtottak a lányok abból, amit megbeszéltünk, és jól koncentráltak végig a mérkőzésen, de nekünk nem a Békéscsaba ellen kell nyernünk.
Tóth Gábor:
– Nem játszottunk szimpatikusan, nem vállaltunk áldozatot védekezésben. Rengeteg ki nem kényszerített hibával játszottunk, ami annak a jele, hogy nem volt fókuszált a csapat. Kértem a játékosoktól, hogy ne altassuk el magunkat, mert rossz vége lehet, mégis ez történt. A Diósgyőr megérdemelten nyerte meg a harmadik szettet és bizonyította, hogy számolni kell vele. Szerdán le akarjuk zárni a párharcot, várjuk szurkolóinkat a Városi Sportcsarnokba!
Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2–0, a Békéscsaba javára.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik