Női röpi Extraliga: Miskolcon sem tört meg a Szent Benedek RA lendülete

Vágólapra másolva!
2021.11.01. 18:41
null
A vendégek három forduló után hibátlanok, míg a Diósgyőri VTK nyeretlen (Fotó: Kozma István)
A Szent Benedek RA három játszmában győzött a DVTK vendégeként a női röplabda Extraliga alapszakaszának harmadik fordulójában, hétfőn – közölte az MTI.

 

A vendégek három forduló után hibátlanok, míg a hazaiak nyeretlenek.

NŐI RÖPLABDA, EXTRALIGA
ALAPSZAKASZ
3. FORDULÓ
Diósgyőri VTK–Szent Benedek RA 0:3
(–12, –11, –19)
Miskolc, 225 néző. V: Rácz, Csizmarik.
DVTK: Kiss E. 5, Sylejmani 7, Godó 7, Jovic 6, Kalmár 1, Egri 1. Csere: Kundrák, Balogh E. (liberók), Sitku, Zsofnyák. Vezetőedző: Farkas Mihály.
SZBRA: Bleicher R. 1, Szavovics 6, Koprivica 9, Sztijepics 14, Kiss G. 17, Jimerson 10. Csere: Fáth, Baksa (liberók), Lekics 1, Szerényi 2. Vezetőedző: Dejan Desznica.
MESTERMÉRLEG
Farkas Mihály:
– Igazolta a Balatonfüred, hogy bombaerős csapat. Az első és második szettben nagyon megilletődötten játszottunk, ráadásul mindkét játszmában kétszer is elkapott egy komoly nyitás sorozatot a Füred. A harmadik felvonásban egy kicsit sikerült stabilizálni a nyitásfogadásunkat és felkeményíteni a szerváinkat, így egy jobb szettet tudtunk produkálni a Balaton-parti csapat ellen.
Dejan Desnica:
– Az első két szett a terveknek megfelelően alakult, a lányok nagyon jól játszottak, a harmadik játszmában azonban nagyon sok pontot ajándékoztunk a Diósgyőrnek, akik nagyon jól küzdöttek. A legfontosabb, hogy nyertünk és megszereztük a harmadik győzelmünket. Vasárnap hazai pályán játszunk az Újpest ellen, majd jön két nagyon kemény rangadó a Békéscsaba és a Nyíregyháza ellen. Lépésről-lépésre kell haladnunk és meccsről-meccsre jobbat nyújtanunk.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik