Tippverseny - 2. forduló

Vágólapra másolva!
2012.09.22. 22:09
Sok szeretettel üdvözlök mindenkit a PLL. 2012-es őszi idényének második fordulója előtt!Az elő forduló után, talán már könnyebb dolgunk...

Sok szeretettel üdvözlök mindenkit a PLL. 2012-es őszi idényének második fordulója előtt!
Az elő forduló után, talán már könnyebb dolgunk lehet, látva a megváltozott erő viszonyokat és az új igazolások bemutatkozását. Most már csak egy csapat, a legutóbb nevezett KHÖK csapata okozhat nekünk meglepetést, bár a gólyákkal felálló alakulatnak nyilván kell egy kis idő a beilleszkedésre. Minden esetre azt is érdemes figyelembe venni, hogy egy mérkőzés alapján nem szabad elhamarkodott következtetéseket levonni ( pl: Vaskau - Bíborok) és hogy a focit nem papíron, hanem gyepen esetünkben parkettán :d játsszák.Sok szeretettel üdvözlök mindenkit a PLL. 2012-es őszi idényének második fordulója előtt!
Az elő forduló után, talán már könnyebb dolgunk lehet, látva a megváltozott erő viszonyokat és az új igazolások bemutatkozását. Most már csak egy csapat, a legutóbb nevezett KHÖK csapata okozhat nekünk meglepetést, bár a gólyákkal felálló alakulatnak nyilván kell egy kis idő a beilleszkedésre. Minden esetre azt is érdemes figyelembe venni, hogy egy mérkőzés alapján nem szabad elhamarkodott következtetéseket levonni ( pl: Vaskau - Bíborok) és hogy a focit nem papíron, hanem gyepen esetünkben parkettán :d játsszák.

Az első osztály talán legérdekesebb mérkőzésének az ősi riválisok, az AS Iustum és a Bíbortógás Fenevadak összecsapása ígérkezik. Bár a tavalyi eredmények alapján, egyértelműen a Iustum csapata mutatkozik az esélyesnek, de tudjuk, hogy a Bíborok képesek meglepni bármelyik ellenfelüket, így érdemes rájuk odafigyelni.

A másod osztályban a Budapest Rangers és a Smasszer United ütközete lehet a legszembetűnőbb. A másod osztály két stabil csapatáról beszélünk, akik az első fordulóban bizonyították erejüket. A Rangers-ök a tavalyi eslő osztályos, azonban jócskán átalakult Lex Poznan-SPQR csapatát verték magabiztosan, míg a Smasszerek a szintén első osztályból, osztályozóval kieső Gradus csapatát lepték meg 4 góllal. Így bátran merem azt mondani, hogy ez a mérkőzés idén a másod osztály valamelyik érméről is dönthet.

A harmad osztályban talán rangadót hirdethetünk ebben a körben: a Zoknis Hobbitok csapata és az F.C. Custodia próbálják össze erejüket, mely talán már az aranyérem esélyes kilétét is megmutathatja ebben a csoportban. Az első fordulóban mindkét csapat magabiztosan, 9:2 arányban hozta a meccsét, azonban míg a Custodia a tavalyi másod osztály utolsó csapatát verte, addig a Hobbitknak könnyübb dolguk volt, a tavalyi harmad osztály utlsó csapatával.


Mindezek fényében nézzük a 2. forduló párosítását, melyre ez alkalommal is hétfő reggel 9:50-ig adhatjátok le tippjeiteket:

Szeptember 24. hétfő

10:00-10:30 BHÖK-Sparatcus – Pasos United

10:35-11:15 Lex Poznan-SPQR – Erasmuscle

11:20-12:00 Fegyencjárat – Vaskapu Jam-Jam

12:05-12:45 FC Vaskapu – Los Blancos

12:50-13:30 Gradus – KREatin

13:35-14:05 Zoknis Hobbitok – F.C. Custodia

14:10-14:40 AS Iustum II – KHÖK FC

14:45-15:15 KPI – Just4Fun

15:20-16:00 AS Iustum – Bíbortógás Fenevadak

16:05-16:45 Budapest Rangers – Smasszer United

Szeptember 27. csütörtök

12:00-12:30 BHÖK-Sparatcus – AS Iustum II

12:30-13:00 Zoknis Hobbitok – KPI

Erre a fordulóra is jó szórakozást és sok szerencsét kívánok mindenkinek!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik