Tippverseny - 1. forduló

Vágólapra másolva!
2012.09.16. 16:09
Szeretettel üdvözlök mindenkit a Pázmány Labdarúgó Liga 1012-es őszi fordulójában. A kissé nehézkes indulás miatt sajnos késve került ki...

Szeretettel üdvözlök mindenkit a Pázmány Labdarúgó Liga 1012-es őszi fordulójában. A kissé nehézkes indulás miatt sajnos késve került ki ez a bejegyzés, de még mindig jobb később mint soha. :D
Az első forduló alábbi párosítását látva, úgy gondolom, mindenképpen érdemes lesz leadni a tippeket, mert érdekes forduló elé nézünk.Szeretettel üdvözlök mindenkit a Pázmány Labdarúgó Liga 1012-es őszi fordulójában. A kissé nehézkes indulás miatt sajnos késve került ki ez a bejegyzés, de még mindig jobb később mint soha. :D
Az első forduló alábbi párosítását látva, úgy gondolom, mindenképpen érdemes lesz leadni a tippeket, mert érdekes forduló elé nézünk.

Az első osztályban 2 újonc is bemutatkozik: a Bíbortógás Fenevadak visszatérőként komoly próbára készülhetnek az FC Vaskapu csapa ellen, míg az első osztályban először szereplő Vaskapu Jam-Jam játékosai a tavalyi 4. helyezett Los Blancos csapata ellen mérhetik fel tudásukat. Az első forduló talán legnagyobb rangadójának a Fegyencjárat - AS Iustum összecsapás ígérkezik, ahol a tavalyi bronz és ezüst érmes csapatok már korán fontos kérdéseket válaszolhatnak meg.

A másod osztály újonca a KREatin csapata kicsit könnyebb kezdés elé néz, mivel nem kapott erős csapatot, a tavalyi kiesés ellen küzdő Erasmuscle újjá szerveződött csapatát fogadhatják.
Az első osztály 2 kiesője már nem járt ilyen jól. A Lex Poznan-SPQR csapata a feljutásban bízó Budapest Rangerst fogadja, valamint a Gradus csapata néz farkasszemet a várakozások szerint megerősödött Smasszer United alakulatával. Bizonyosan ezeken a meccseken sem fogunk unatkozni :D

A harmad osztályban az újonc csapatok okozhatnak komoly meglepetést. Az F.C. Custodia csapata komoly erőt képvisel, mivel a tavaly első osztályos Lex Poznan csapat tagjai is itt szerepelnek, így a Pasos Unitednek nem lesz könnyű dolga az újoncokkal.
A Zoknis hobbitok erejéről sokat ne tudunk, de az előzetes hírek alapján velük is komolyan kell számolni a harmad osztály korábbi csapatainak.


Végül a szabályokról pár szót: a tippeket ismét kommentek formájában lehet leadni (erre a fodulóra hétfőn 9:55-ig fogadjuk el), a meccsek felsorolása utána egyenként "H" "D" vagy "V"-vel jelezhetitek a véleményeteket. Elképzelésem szerint a szezon felénél (5. forduló után) egy kis összesítést kaphattok a pillanatnyi tippverseny állásáról, addig is sok szerencsét és jó szórakozást kívánok mindenkinek.

PLL 1. forduló:

10:00-10:40 – KREatin – Erasmuscle

10:45-11:15 – AS Iustum II – Pasos United


11:20-12:00 – Gradus – Smasszer United

12:05-12:45 – Fegyencjárat – AS Iustum

12:50-13:30 – Vaskapu – Bíbortógás Fenevadak

13:35-14:05 – F.C. Custodia – Pasos United

14:10-14:50 – Vaskapu Jam-Jam – Los Blancos

14:55-15:25 – BHÖK Spartacus – KPI

15:30-16:00 – Just4Fun – Zoknis Hobbitok

16:05-16:45 – Lex Poznan-SPQR – Budapest Rangers FC

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik