Érmet sem szerzett, mégis ő lett a párizsi olimpia nagy „nyertese”

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.08.21. 08:27
Henrik Christiansen az olimpia egyik legnagyobb sztárja lett (Fotó: Getty Images)
Érmet sem kell szerezni feltétlenül ahhoz, hogy valaki az olimpia nyertese legyen. Ezt élheti most át a norvég úszó, Henrik Christiansen, aki az olimpiai faluban található csokis muffin miatt lett világszerte ismert, s az ötkarikás játékok alatt több mint 100 millió megtekintés érkezett a TikTok-oldalára.

Henrik Christiansen a párizsi játékokon három számban indult: medencében 800 gyorson 25., 1500-on 20., míg a 10 kilométeres nyílt vízi úszásban ugyancsak 25. helyen zárt – mégis bizonyos értelemben ő lett az olimpia győztese, ugyanis a faluban és azon kívül is rengetegen beszéltek róla és új szerelméről, a csokis muffinról.

A Muffinembernek is elkeresztelt úszó TikTok-oldalán lévő videókra összesen 111 millió megtekintés érkezett – videónként átlagosan 622 ezer –, összesen 14 millió lájkot és 33 ezer hozzászólást kapott a videóihoz, melyeket 580 ezerszer osztottak meg, ráadásul a TikTok-oldalát már több mint félmillióan követik.

@evhandd Norwegian Olympic swimmer Henry Christiansen is the most viral man on earth right now, racking up over 100 million views and under two weeks… Here’s why #olympics2024 #parisolympics #chocolatemuffins #olympics #contentcreators #contentcreation ♬ original sound - Evan

Christiansen egyébként nehezen boldogult a muffin nélküliséggel, ezért egyet haza is „csempészett”, de nem épp a legjobb állapotban. A videó alatt meg is kérdezték tőle, hogy mi lesz a Muffinemberrel a muffinok nélkül. 

„Jelenleg még én sem ismerem magamat” – válaszolta Christiansen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik