Balogh Botond csereüzlet keretében kerülhet az Interhez – sajtóhír

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.10.16. 16:37
Balogh Botond (Fotó: Getty Images)
A magyar válogatott hátvéd, Balogh Botond nagyszabású csereüzlet keretében kerülhet az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Interhez – értesült a milánói klub átigazolásaival is foglalkozó interlive.it.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Serie A címvédője is harcba szállhat Balogh Botond játékjogának megszerzéséért. A magyar válogatott védő nagyon jól teljesít az olasz élvonal jelenlegi idényében, olyannyira, hogy állítólag az Inter érdeklődését is felkeltette. A magyar játékost Stefan de Vrij és Francesco Acerbi (előbbi szerződése az idény végén lejár, utóbbi pedig már 37 éves lesz februárban) egyik lehetséges utódjaként tartják számon Milánóban.

Az interlive.it néhány nappal később továbbvitte az átigazolási pletykát, és legújabb cikkében már egy lehetséges csereüzletről tett említést.

Mint írták, az Inter sportigazgatója, Giuseppe Marotta nemcsak Baloghot szemelte ki magának, hanem Adrian Bernabét, a Parma tehetséges spanyol középpályását is. A forrás szerint a két játékost nagyszabású csereüzlet keretében szerezné meg a milánói együttes, méghozzá úgy, hogy Valentin Carbonit és Alessandro Fontanarosát is felajánlanák a Serie A újoncának. Előbbi jelenleg sérüléséből lábadozik, és várhatóan csak a következő idényben lesz bevethető állapotban, míg utóbbi jelenleg kölcsönben a Reggianánál szerepel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik