Mottának nem kell, De Rossi viszont vinné a Juventus Európa-bajnok szélsőjét – sajtóhír

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.07.06. 14:51
Federico Chiesa (Fotó: Getty Images)
Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint az AS Roma szerződtetné a Juventus Európa-bajnok szélsőjét, Federico Chiesát.

A 26 éves szélső az elmúlt években alapembere volt a rekordbajnok együttesnek, viszont a Massimiliano Allegri helyére érkező Thiago Motta terveiben már nem szerepel, így a Juventus szeretne minél előbb túladni a 2025 nyaráig szóló szerződéssel rendelkező játékoson. 

A mögöttünk hagyott idényben 37 tétmeccsen 10 gólt és három gólpasszt jegyző Chiesa iránt számos klub érdeklődött, de Fabrizio Romano szerint jelenleg csak a Roma tárgyal a „zebrákkal”, akik 25 millió euró körüli összegért szeretnék értékesíteni Chiesa játékjogát. Mindeközben az Il Romanista úgy tudja, hogy a klubok 20 millió euróban, valamint teljesítménybónuszokban egyeznek majd meg. 

Az ugyancsak átigazolási specialistának számító Nicolo Schira eközben megírta, hogy a fővárosi klub évi öt és fél millió eurós fizetést kínál a játékosnak, aki a múlt héten egy szaúd-arábiai klubnak is kosarat adott. 

Végül, de nem utolsósorban a Tuttosport szerint a Roma argentin húzóembere, Paulo Dybala is felhívta Chiesát, hogy a „farkasok” kötelékébe csábítsa. „Jót fogunk szórakozni Rómában” – mondta Dybala az olasz sportlap szerint. 

Fabrizio Romano mindehhez annyit tett még hozzá, hogy ha a klubok megegyeznek, Chiesa nem zárkózik el az átigazolástól.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik