Napoli: a gólzsák és ügynöke a PSG közelében járt a minap

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.05.10. 13:41
null
Osimhen a Napoli bajnoki címének ünneplése közben (Fotó: AFP)
A nápolyi Il Mattino című lap szerdai beszámolója szerint Victor Osimhen, a város friss bajnokcsapatának nigériai labdarúgója a héten Párizsban járt – ami beindította a találgatásokat.

 

A lap úgy tudja, hogy a labdarúgót az ügynöke, Roberto Calenda is elkísérte a francia fővárosba. Az Il Mattino hozzáteszi, tudomása szerint csupán pihenni mentek, de tudván, hogy a párizsi klub nem titkolja, szívesen erősítene a nigériaival, nem nehéz szabadjára engedni a fantáziánkat.

Osimhen 2020 nyarán igazolt Nápolyba, méghozzá a francia Lille-ből – abból a klubból, amelynél az átigazolások fő felelőse akkoriban Luís Campos volt, aki időközben a PSG-hez tette át székhelyét, és elnöki tanácsadóként döntő befolyása van a játékoskeret alakítására. Márpedig a PSG-nél jelentős változások körvonalazódnak, Lionel Messi nyári távozása szinte biztosra vehető, és Neymar maradására sem fogadnánk nagy összegben.

A 24 éves, 24-szeres nigériai válogatott Osimhen 23 góllal vezeti a Serie A góllövőlistáját, a minap bajnok lett a Napolival, amely csak igen borsos áron lenne hajlandó megválni tőle. Az olasz sajtóban megjelent legfrissebb becslések szerint 160 millió eurónál kevesebb pénzért nem engednék el a játékost, aki iránt állítólag a Manchester United, a Newcastle United és a Bayern München is érdeklődik.

Osimhen jelenlegi nápolyi szerződése 2025. június 30-ig szól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik