Inter: Podolski elköszönt az Arsenaltól; ajánlat Paulinhóra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.03. 16:10
null
Podolski Milánóba érkezése után (Fotó: inter.it)
Elköszönt az Arsenal labdarúgócsapatának drukkereitől Lukas Podolski, a londoniak világbajnok, 121-szeres német válogatott támadója, aki pénteken Milánóba érkezett, szombaton letudja a kötelező orvosi vizsgálatokat, és ezeket követően aláír az Internazionaléhoz.

„Nem is tudom megfelelően kifejezni a hálámat az Arsenal drukkereinek, akik rengeteget tettek értem a Londonban töltött időszak alatt. Mindig a szívemben maradtok. Minden percet imádtam, amikor az Arsenalban játszhattam, és remélem, nyomot tudtam hagyni a klubban és szurkolóiban. Remélem, találkozunk még!” – köszönt el Podolski Instagram-profilján.

A német támadó péntek este Milánóban már Inter-sállal pózolt a szurkolók körében, a kötelező orvosi vizsgálat után pedig (ha mindent rendben találnak) hivatalosan is a fekete-kékek játékosa lesz. Egyelőre nem közölték a megállapodás részleteit, ám a La Gazzetta dello Sport tudni véli: az Inter fél évre kölcsönbe szerzi meg Podolskit, és ha elégedett a német teljesítményével, akkor 6.5 millió euróért végleg ki is vásárolhatja. Podolski szombaton már az Interrel edz, kedden, a Juventus elleni rangadón mutatkozhat be.

A milánóiak közben az Arsenal ősi riválisánál is „bekopogtak”: az Inter kölcsönvételi ajánlatot tett a harminckétszeres brazil válogatott középpályás Paulinhóra. A Spurs kész kölcsönadni a játékost, akit a brazil bajnok Cruzeiro is csábít.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik