Milan: hiába minden pletyka, El Shaarawy nem eladó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.03. 07:13
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) egyik kirakatcsapata, a Milan kedden hivatalos közleményben szögezte le: több nagy klubbal hírbe hozott támadója, Stephan El Shaarawy nem eladó.

A klub ügyeit irányító Adriano Galliani alelnök már korábban is nyilatkozott ilyesmit, most azonban mindent tisztázó beszélgetést folytatott a támadóval és ügynökével – ezt követően született meg a közlemény. már korábban is nyilatkozott ilyesmit, most azonban mindent tisztázó beszélgetést folytatott a támadóval és ügynökével – ezt követően született meg a közlemény.

„Stephan mindig is Milan-szurkoló volt, és erős benne az elhatározás, hogy továbbra is piros-fekete mezben futballozzon. Nincs átigazolás, nincsenek pletykák, nincsenek tárgyalások. A Milan, a piros és a fekete szín, valamint a Fáraó továbbra is egységet alkot" – olvasható többek között a közleményben.

Az állásfoglalás kiadását indokolta, hogy nemzetközi sajtótalálgatásokban a Fáraóként becézett húszéves játékost a Chelsea-vel, a Paris Saint-Germainnel, a Napolival és a Manchester Cityvel is összeboronálták.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik