Olasz Kupa: a Lazio 11-esekkel búcsúztatta a Sienát - videó

Vágólapra másolva!
2012.12.19. 17:52
A Lazio hazai pályán közel volt a kieséshez a labdarúgó Olasz Kupa nyolcaddöntőjében a Siena ellen, ám végül tizenegyesekkel búcsúztatta aktuális riválisát. A toszkán csapat Lorik Cana öngólja után szerzett vezetést, Michaël Ciani viszont a lefújás előtt nem sokkal, a 95. percben egyenlített, így jöhetett a hosszabbítás, majd a tizenegyesek, amik a rómaiaknak kedveztek.

A Siena elképesztő öngóllal szerzett vezetést, hiszen mielőtt az 56. percben a labda közvetlenül a kapuba jutott, három Lazio-játékos ért hozzá: Francesco Valiani lövését követően Juan Carrizo hárított, ám a kipattanóval Ciani Canát lőtte telibe, akiről az üres kapuba jutott a labda. Ciani a ráadás utolsó pillanataiban jóvá tudta tenni hibáját, jobb oldali beadás után „felhőfejessel” vette be a Siena kapuját.

A tizenegyespárbajban Carrizo remekelt: kivédte Simone Vergassola és Marcelo Larrondo kísérletét is, míg a túloldalon Simone Farellinek szerencséje sem volt, hiszen Libor Kozák lövésénél hiába dőlt jó irányba, a labda a hálóba pattant róla. A Lazio tizenegyesekkel 4–1-re felülmúlta a Sienát. elképesztő öngóllal szerzett vezetést, hiszen mielőtt az 56. percben a labda közvetlenül a kapuba jutott, három Lazio-játékos ért hozzá: Francesco Valiani lövését követően Juan Carrizo hárított, ám a kipattanóval Ciani Canát lőtte telibe, akiről az üres kapuba jutott a labda. Ciani a ráadás utolsó pillanataiban jóvá tudta tenni hibáját, jobb oldali beadás után „felhőfejessel” vette be a Siena kapuját.

A tizenegyespárbajban Carrizo remekelt: kivédte Simone Vergassola és Marcelo Larrondo kísérletét is, míg a túloldalon Simone Farellinek szerencséje sem volt, hiszen Libor Kozák lövésénél hiába dőlt jó irányba, a labda a hálóba pattant róla. A Lazio tizenegyesekkel 4–1-re felülmúlta a Sienát.

OLASZ KUPA
NYOLCADDÖNTŐ
Lazio–Siena 1–1 (Ciani 90+5., ill. Cana 56. – öngól) – 11-esekkel 4–1
KÉSŐBB
Udinese–Fiorentina
Napoli–Bologna
A NEGYEDDÖNTŐ SORSOLÁSA
Internazionale–Napoli/Bologna
Juventus–Milan
Roma–Udinese/Fiorentina
Lazio–Catania
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik