Beckham elmondása szerint fantasztikus hónapokat töltött Milánóban

Vágólapra másolva!
2009.06.05. 18:50
„Újra kiváló bajnokságban futballozhattam, visszakerültem a válogatottba, szóval úgy érzem, nagyszerűen sikerült az elmúlt fél évem” – értékelte tavaszi szezonját David Beckham a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában. A középpályás, aki az elmúlt fél évet az AC Milannál töltötte, a lapnak elmondta, hogy a következő hónapokban már az Egyesült Államokban, a Galaxyban szeretne jól játszani, de reméli, hogy még visszatérhet Olaszországba.
Beckham nem végleg fordítana hátat Milánónak
Fotó: Action Images
Beckham nem végleg fordítana hátat Milánónak
Beckham nem végleg fordítana hátat Milánónak
Fotó: Action Images
Beckham nem végleg fordítana hátat Milánónak

„Az elmúlt hat hónapban újra a legmagasabb szinten futballozhattam. Nagyszerű csapatban játszhattam, s erre volt szükségem ahhoz, hogy újra válogatott lehessek, és sikerült is elérnem a célom” – mondta Beckham.

„Ezért úgy gondolom, remek lépés volt a Milanhoz szerződnöm, jobban nem is dönthettem volna. Kiváló szakasza volt ez a fél év a pályafutásomnak” – tette hozzá az angol klasszis.

Beckham a jövőjével kapcsolatban annyit említett, hogy a következő hónapokban Amerikában szeretne bizonyítani, de a jövő évi dél-afrikai világbajnokság előtt szívsen visszatérne még Milánóba.

A 34 éves labdarúgó a Milan színeiben 18 bajnoki meccsen lépett pályára, és azokon két gólt szerzett, valamint öt gólpasszt adott.

Beckham az eredeti tervek szerint januártól márciusig játszott volna Milánóban a Los Angeles Galaxy kölcsönjátékosaként, de az olasz klubnak sikerült elérnie, hogy a középpályás az olasz szezon végégig maradhasson.

Sőt a két csapat abban is megállapodott, hogy az amerikai bajnokság alapszakaszát követően, azaz novemberben akár újra visszatérhet a Milanhoz. Kérdés, az új szakvezető, a brazil Leonardo igényt tart-e majd rá…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik