A Real Madrid Cristiano Ronaldo után Zlatan Ibrahimovicra „vadászik”

Vágólapra másolva!
2008.04.16. 14:40
A szezon végéhez közeledve egyre több átigazolási pletyka jelenik meg Európa sportlapjaiban. A pletykák elsősorban azon csapatok körül bukkannak fel sűrűn, amelyek a vezetők elvárásai alatt szerepelnek. A legújabb ilyen híresztelés, hogy a Real Madrid 70 millió eurót sem sajnálna Zlatan Ibrahimovicért.
Zlatan Ibrahimovics: jól hallom, hetven millió euró?
Fotó: Imago
Zlatan Ibrahimovics: jól hallom, hetven millió euró?
Zlatan Ibrahimovics: jól hallom, hetven millió euró?
Fotó: Imago
Zlatan Ibrahimovics: jól hallom, hetven millió euró?

A Real Madrid vezeti ugyan a spanyol bajnokságot, de Ramón Calderón klubelnök minden bizonnyal nem elégedett a mutatott játékkal, és azzal, hogy csapata már a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében elvérzett a Romával szemben.

Legalábbis erre utal, hogy a madridiak háza táján napról napra röppennek fel a bombasztikus átigazolási tervek.

Pedrag Mijatovics sportigazgató kedden még Cristiano Ronaldo reménybeli szerződtetéséről beszélt (a megnyilatkozás Alex Ferguson és Cristiano Ronaldo reagálása alapján kacsának tűnik).

A Corriere dello Sport legújabb információi szerint a „királyi gárda” 70 millió eurót fizetne az Internazionale csapatának Zlatan Ibrahimovicért, a milánóiak svéd csatáráért. Massimo Morattinak, az Inter elnökének ez elég alap lehet a tárgyalások megkezdéséhez.

Az olasz lap információi szerint a spanyol óriás nemcsak az Interrel lenne bőkezű, de Ibhrahimovicnak is extraszerződést kínálna, évi 9-11 millió euró közötti összeggel.

A számokon kívül mást nem közöl az olasz lap portálja, így valószínű, hogy hallani fogunk még az ajánlatról… És az is borítékolható, hogy a madridiak idén igen aktívak lesznek az átigazolási piacon, hiszen ma már hírt adtunk arról is, hogy a Real aktívan érdeklődik egy másik milánói futballista (igaz, piros-feketében játszó), Gennaro Gattuso iránt is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik