Szerződéshosszabbítás, vagy visszavonulás előtt áll Ronaldo

Vágólapra másolva!
2008.02.13. 10:18
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő AC Milan labdarúgója, Ronaldo ismét megsérült. Vagy mégsem? A csapat vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint a brazil aranylabdás mindössze erőnléti problémákkal küzd.
Ronaldo (piros-feketében) pályafutása sérülésekkel van kikövezve
Reuters
Ronaldo (piros-feketében) pályafutása sérülésekkel van kikövezve
Ronaldo (piros-feketében) pályafutása sérülésekkel van kikövezve
Reuters
Ronaldo (piros-feketében) pályafutása sérülésekkel van kikövezve

Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Rendkívül rossz idény közepén van Ronaldo. A brazil klasszisnál július 31-én combhajlítóizom-húzódást diagnosztizáltak az orvosok, minek következtében biztossá vált, hogy a szezon első részét mindenképpen ki kell hagynia.

A Cagliari elleni bajnokin, november 25-én léphetett ismét pályára Ronaldo, aki azonban a pár nappal későbbi Benfica-Milan BL-mérkőzés előtti bemelegítés alkalmával ismét megsérült.

A Napoli ellen januárban 5-2-re megnyert találkozón - ahol Ronaldo két gólt lőtt - ismét megcsodálhattuk a csatár kivételes képességeit, ezután azonban ismét a partvonal mellé került a játékos.

Most vasárnap jött az újabb meccs, és az újabb érdekes eset: a Siena ellen 1-0-ra megnyert derbin Ronaldo csak egy félidőt szerepelt. Ismét beindultak tehát a találgatások.

A helyzet odáig fajult, hogy meg nem erősített információk szerint Ronaldo komolyan elgondolkodott a visszavonuláson. A brazil csatárt állítólag frusztrálják folyamatos sérülései, s most már nem is meri teljes mértékben "odatenni magát" az edzéseken, illetve a meccseken.

Carlo Ancelotti azonban más véleményen van.

"Ronaldónak nem sérülésből adódó, hanem erőnléti problémái vannak" - nyilatkozta Ancelotti a Siena elleni mérkőzést követően. - "Ha lett volna lehetőségem, pihentettem volna Ronaldót, de nagyra becsülöm, hogy nem megfelelő edzettségi állapota ellenére segített a csapatnak. Ha megtalálja formáját, hosszabbítunk vele."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik