Ha Cassano így folytatja, a Juvéhoz, vagy a Milanhoz kerülhet

Vágólapra másolva!
2008.02.03. 12:12
Olasz lapértesülések szerint a Juventus és az AC Milan is szívesen leigazolná Antonio Cassanót. A 25 éves labdarúgó játékjoga a Real Madridé, de jelenleg kölcsönben a Sampdoriában szerepel. A csatárnak nem kis érdemei vannak abban, hogy a Serie A hetedik helyén áll a genovai csapat, három gólt és három gólpasszt jegyzett az utóbbi másfél hónapban, miután az ősz nagy részét sérülés miatt ki kellett hagynia.
Antonio Cassano kegyeiért több sztárklub is harcba indul a nyáron
Antonio Cassano kegyeiért több sztárklub is harcba indul a nyáron
Antonio Cassano kegyeiért több sztárklub is harcba indul a nyáron
Antonio Cassano kegyeiért több sztárklub is harcba indul a nyáron

A játékos kivásárlási ára öt és fél millió euró körül mozog, ami nem kifejezetten nagy összeg, azonban a genovai klub nem biztos, hogy állni tudná Cassano csaknem négy és fél millió eurós éves fizetését, amelynek nagy részét jelenleg a madridiak fizetik.

"Fantantonio" korábban kijelentette, rendkívül jól érzi magát Liguriában, de, ha így folytatja, könnyen lehet igen kapóssá válhat a cselgép a következő átigazolási időszakban.

A nyáron ugyanis igazi versenyfutás kezdődhet a futballistáért, mivel a Juve mellett a Milan és a Napoli is szívesen szerződtetné.

A torinói klubnak például nem jelentene gondot előteremteni az említett összeget, és állítólag másodszor is megpróbálja megszerezni a Bariból származó támadót.

Bár korábban az Intert hozták szóba a tíz válogatott meccsen hatszor eredményes csatárral, a közeljövőben a városi rivális Milan számára égetőbb szükség lehet egy kreatív, gólerős csatárra.

A hamar beilleszkedő Patón kívül ugyanis egy támadónak sincs jelenleg bérelt helye a kezdőben, de könnyen lehet a jövő szezontól a keretben sem.

A kérők közül a nevető harmadik az SSC Napoli együttese lehet, több szakember szerint egyébként ez tűnhet "Peter Pan" számára a legideálisabb verziónak.

Cassano önbecsülésének ugyanis talán az használhatna a legtöbbet, ha a Maradona-mítosz lázában égő fanatikus nápolyi közönség új idolja lehetne.

CASSANO LEGUTÓBBI GÓLJA A SIENA ELLEN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik