Ancelotti szerint a Juventus ellen mindig különlegeset kell nyújtani

Vágólapra másolva!
2007.11.30. 18:50
A hétvégén igazi csúcsrangadót rendeznek a Serie A-ban, az idei szezont sem túl fényesen kezdő, kilencedik helyen álló AC Milan a második helyezett Juventust fogadja szombat este a San Siróban. Carlo Ancelotti a milánóiak vezetőedzője bizakodó az ütközet előtt: a tréner a Manchester Unitedet a Bajnokok Ligájából kiejtő csapatot szeretné viszontlátni a zebrák elleni rangadón.
Carlo Ancelotti számára csak a győzelem elfogadható szombaton
Carlo Ancelotti számára csak a győzelem elfogadható szombaton
Carlo Ancelotti számára csak a győzelem elfogadható szombaton
Carlo Ancelotti számára csak a győzelem elfogadható szombaton

"Azt hiszem a lehető legjobb pillanatban ütközünk meg, teljesen fel vagyunk készülve a csatára. Biztos vagyok benne, hogy kiélezett meccs lesz, de otthon meg kell szreznünk a három pontot.

Azt a csapatot szeretném viszontlátni a pályán, amelyik a Manchester United ellen 3-0-s győzelmet aratott a San Siróban.

Képeseknek kell lennünk hozni ezt a formát, hiszen a Juve ellen mindig különlegeset kell nyújtani ahhoz, hogg nyerni tudj" – vélekedett a mester.

Az edző az ellenfélről is szólt néhány szót. Véleménye szerint a Juventusnak még időt kell adni, hogy újra a régi fényében csillogjon.

Úgy értékelt, az egy éves "kaland" a másodosztályban megviselte a torinói klubot, de az is igaz, hogy plusz motivációt adott a bianconeriknek.

A meccsen nem léphet pályára Ronaldo, Jankulovski és Emerson sem sérülés miatt.

A brazil csatár Lisszabonban húzódott meg, s immár biztosan nem számíthatnak a szolgálataira a hétvégén a piros-feketék.

Olasz sajtóértesülések szerint elképzelhető, hogy nem hosszabbítanak a "Fenoménnel" szerződést a milánóiak a támadó rendkívüli sérülékenysége miatt.

Amennyiben így van januártól szabadon fogadhat ajánlatokat a csatár, hiszen jövő nyáron lejár a kontraktusa a rossoneriknél.

Az újságírók szerint honfitársa, Amauri lehetne a helyettese, Carlo Ancelotti azonban alaptalan mendemondának nevezte a híreszteléseket.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik