A Juventus a téli átigazolási szezonban is kiköltekezi majd magát

Vágólapra másolva!
2007.10.31. 19:35
Az olasz első osztályú Juventus labdaúgóklubnál itáliai sajtóértesülések szerint nem elégedettek a hátsó alakzat teljesítményével, és a téli átigazolási szezonra máris elkülönítettek húsz millió eurót új igazolásokra. Jean-Claude Blanc és Claudio Ranieri kiszemeltjei között van továbbra is a portugál válogatott Fernando Meira, az olasz újságírók a szerb tálentum Braniszlav Ivanovicsot, az angolok a veterán svéd Olof Mellberget "adnák el" a zebráknak.
Sokszor csak Buffon kapus mentette meg a góltól Birindelliéket
Sokszor csak Buffon kapus mentette meg a góltól Birindelliéket
Sokszor csak Buffon kapus mentette meg a góltól Birindelliéket
Sokszor csak Buffon kapus mentette meg a góltól Birindelliéket

Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
A hírek szerint Jean-Claude Blanc ügyvezető igazgató húsz millió eurót sem sajnálna a szerinte nem túl erős lábakon álló torinói védelem megerősítésére.

A többek között Birindelli, Zebina, Boumsong és Legrottaglie nevével fémjelzett defenzíva ugyanis objektív szemmel sem igen lehet elég egy bajnoki dobogós helyezéshez, ami pedig a bianconerik célja már ebben az idényben is.

A bajokat persze tetézte, hogy a portugál válogatott Jorge Andrade a szezon elején hosszú időre kidőlt a sorból, az olasz reménység Criscito pedig egyelőre nem váltotta be a hozzá fűződő reményeket.

A Tuttosport szerint a Juventusnak sikerült pénzügyileg egyenesbe jönnie azután, hogy az előző szezonra a másodosztályba száműzték a klubot a Calciopoli botrány kapcsán.

A jelenlegi kiszemeltek között van Cristian Zapata (Udinese), Diego Lugano (Fenerbahce), Fernando Meira (Stuttgart ) és Braniszlav Ivanovics (Lokomotiv Moszkva) is.

A fiatal Ivanovicsot tartják Claudio Ranieri vezetőedző első számű célpontjának, a 23 éves tehetségért azonban minden bizonnyal az Inter és a Chelsea is harcba fog szállni.

A napokban a svéd válogatott Olof Mellberget is szóba hozták az "Öreg Hölggyel". A veterán védő szerződése azonban csak év végén jár le az Aston Villánál, akkor viszont a Bosman-szabály értelmében ingyen válthatna klubot.

A hetvenhétszeres válogatott Mellberg hat év és több, mint 200 mérkőzés után hagyhatná ott együttesét.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik