Nedved dühös és vissza is vonulhat

Vágólapra másolva!
2006.12.06. 17:03
Pavel Nedved sohasem tartozott a balhés labdarúgók közé, most mégis kellemetlen helyzetbe került, amely akár visszavonulását is előidézheti. A cseh klasszis ugyanis nem fogadja el, hogy öt mérkőzésre szóló eltiltást kapott pénteki kiállítása miatt, ugyanakkor hazugsággal vádolja Roberto Farina játékvezetőt.
Pavel Nedved dühös a játékvezetőre
www.juventus.it
Pavel Nedved dühös a játékvezetőre
Pavel Nedved dühös a játékvezetőre
www.juventus.it
Pavel Nedved dühös a játékvezetőre

A Juventus klasszisa a Genoa elleni találkozó utolsó percében csúnyán megrúgta ellenfelét, majd a kiállítás után nemtetszését kifejezve állítólag inzultálta a bírót. Farina jelentésében azt is leírta, hogy a torinóiak gólját szabadrúgásból szerző Nedved rálépett a lábára.

„Mit tettem, hogy öt mérkőzéses eltiltást kaptam? Ha ez az új irányvonal, akkor inkább befejezem a karrieremet. Zinedine Zidane a világbajnokságon lefejelte ellenfelét, s három meccsre büntették” – jelentette ki felháborodottan a cseh labdarúgó.

A Juventus már bejelentette, fellebbezni kíván az eltiltás miatt.

„Nedved nekem is elmondta, hogy nem fogadja el az ítéletet. Hozzátette: Farina hazudik. Pavel nem inzultálta őt, s nem is lépett a lábára. Ha mégis ez történt, akkor az csak a véletlen műve” – jelentette ki a futballista ügynöke, Mino Raiola.

A bundabotrány miatt 9 pont levonásával és „kieséssel” sújtott Juventus a tabella 2. helyén áll a Napoli mögött, a két csapat között 1 pont a különbség.

Pavel Nedved 2001 óta tagja a torinói sztárcsapatnak, azóta kétszer volt bajnok, még az élvonalban.

PAVEL NEDVED KIÁLLÍTÁSA A GENOA ELLEN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik