Christian Vieri Monacóban folytatja

Vágólapra másolva!
2006.01.09. 11:24
Címkék
Bár korábban a Tottenham együttesével hozták kapcsolatba Christian Vierit, az AC Milan támadója mégis Franciaországban, az AS Monaco együttesében folytatja pályafutását.
Vierivel nem voltak elégedettek Milánóban
Vierivel nem voltak elégedettek Milánóban
Vierivel nem voltak elégedettek Milánóban
Vierivel nem voltak elégedettek Milánóban


Christian Vieri a nyáron Milánón belül váltott csapatot, az Internazionale mezét az AC Milanéra cserélte fel.

A 32 éves csatár számára nem jött be a klubváltás, ugyanis Carlo Ancelottinál nem tudott stabil helyet kiharcolni magának a kezdőcsapatban, s az elmúlt hetekben már rebesgették, hogy elhagyja az együttest.

A Milan és a Monaco együttese vasárnap megállapodott egymással az átigazolásról, s nemsokára aláírhatják a szerződést is. Adriano Galliani, a Milan alelnöke nem akart arról beszélni, mekkora összegért mondanak le Vieriről.

A Monaco együttesének olasz vezetőedzője van, Francesco Guidolin idény közben vette át a csapatot Didier Deschampstól, s az elmúlt napokban a Valenciánál mellőzött Marco di Vaio is a hercegségbe szerződött.

Vieri a Milannál mindössze nyolc alkalommal kapott lehetőséget, s ezeken összesen egyszer volt eredményes, míg öt Bajnokok Ligája-fellépésén gólképtelen maradt. Másik milánói gólját egy Olasz Kupa-mérkőzésen szerezte.

A 49 válogatott mérkőzésen 23 gólt szerző Vieri pótlására a klub Marcio Amorosót nézte ki. A Sao Paulo együttesével nemrég klubvilágbajnokságot nyert brazil támadó korábban a Parma és az Udinese mezét is viselte, míg Németországban bajnok és gólkirály volt a Dortmund csapatában.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik