Videó: a youtuber kihívta McGregort, aki csúnyán leoltotta

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.07.12. 10:32
null
McGregor nem tartja sokra Jake Pault (Fotó: Getty Images)
Az ír MMA-harcos, Conor McGregor a Twitteren szólt be az őt bokszmérkőzésre kihívó youtubernek, Jake Paulnak.

Jake Paul még 2020 decemberében 50 millió dolláros ajánlatot tett Conor McGregornak, hogy álljon ki ellene egy bokszmérkőzésen. Az influenszer igencsak lekezelő stílusban hívta ki McGregort – nem csupán az MMA-harcosról, hanem annak feleségéről is degradáló módon beszélt a videoüzenetben –, aki azóta is ignorálta a 25 éves youtubert.

Paul viszont az elmúlt másfél évben sem mondott le a lehetséges összecsapásról: legutóbb az MMAFighting.com oldalán nyilatkozott. Elmondta, McGregornak újra ringbe kell szállnia, s előbb-utóbb meg kell küzdeniük egymással. A legfőbb ok természetesen nem az, hogy a felek unszimpatikusak egymásnak.


„Ő is üzletember, én is üzletember vagyok. Ez a küzdelem mind a kettőnknek 75–100 millió dollárt jelentene” – mondta Jake Paul.

A videóra a 33 éves világsztár is reagált Twitteren.

„Két meccsedre összesen hetvenezren voltak kíváncsiak. Te egy bukott kölyök vagy. Egy senki” – írta McGregor, aki legutóbb tavaly júliusban harcolt UFC-gálán, akkor Dustin Poirier TKO-val diadalmaskodott ellene.


Ami az influenszert illeti, először 2018-ban lépett ringbe, s egy amatőr mérkőzésen debütált egy másik youtuber, Oladeji Daniel Olatunji (Deji) ellen – győzött is. Paul azóta öt profi bokszmeccsen szerepelt, egyelőre még nem akadt legyőzője.

Bár a szakértők nincsenek elájulva „a problémás gyerek” technikájától, mégis sokan kíváncsiak a meccseire – 2021-ben messze ő volt a legjobban kereső bokszoló.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik