Kessler az életben maradásért bokszol

T. G.T. G.
Vágólapra másolva!
2010.04.24. 14:00
null
Mikkel Kessler (balra) új edzővel akarja megszerezni első győzelmét a presztízstornán (Fotó: Reuters)
Címkék
A nagyközépsúlyú Szuperhatok vetélkedése folytatódik: a dániai Herningben a veretlen brit Carl Froch ellenfele a dán Mikkel Kessler, aki tavaly vereséggel kezdte a tornát. A bokszcsatán egyben a WBC világbajnoki öve is tét.

 

KERESD A NŐT!
 

Mind a házigazda, a kék sarokban bokszoló Kessler, mind a vendég, a piros sarokból induló Froch győzelméért szorít egy-egy hölgy.

 

A dán nővére, a 44 éves korát meghazudtoló Linse fiatalon topless girl volt, implantátumokkal mellbevágó méreteket ért el – jelenleg Koppenhága vigalmi negyedében egy szexbolt társtulajdonosa.

 

A 23 éves Rachael Cordingley a hírek szerint már nem sokáig barátnője csupán a címvédőnek.

 

„Tervezzük, hogy egy napon összeházasodunk, mindkettőnk vágya, hogy gyermekeink legyenek" – nyilatkozta Froch.

 

Véletlen egybeesés, de Linse szexboltjának neve Maxim, és a Maxim magazin olvasóinak szavazatai alapján lett az egyik legszebb hölgy Rachael.

Mikkel Kesslertől (42–2–0, 32 K. O.–T. K. O.) 2007-ben Joe Calzaghe vette el a Bokszvilágtanács (WBC) világbajnoki címét, míjd a walesi visszavonulása után a megüresedett trónra Carl Froch (26–0–0, 20) ülhetett fel, és most bezárulhat a kör – már ha Kessler ismét megkaparintja az övet.

Kessler hazai ringben még nem szenvedett vereséget, és reméli, hogy a sorozat folytatódik.

A „Viking harcos" számára létfontosságú a győzelem, s nem elsősorban a vb-cím megszerzése miatt: a Szuperhatok tornájának első fordulójában a 11. menetben technikai döntéssel kikapott Andre Wardtól.

A 32 esztendős Froch, „a kobra" pontozással győzte le Andre Dirrellt, és két ponttal áll; ha nyer, vezetheti a mezőnyt. Az izlandi vulkánkitörés nagyban nem módosította Froch utazását, a szorítóban viszont – ahogyan Wilfried Sauerland, a dán mérkőzésszervezője reméli – a „Viking vulkán" vár rá.

A 31 éves Kessler is így gondolja: „Nem aggódom, mert kiütéssel győzök Froch ellen, amivel rögtön három pontot szerzet, s én leszek az egyik esélyes a végső győzelemre – mondta a dán, utalva arra, hogy a „sima" győzelem 2 pontot, a K. O.-siker 3 pontot ér. – Ward ellen nem az igazi Kesslert láthatták a szurkolóim. Volt néhány álmatlan éjszakám az elvesztett összecsapás után, de tanultam abból a meccsből, újból sikerre éhes lettem. Gyorsabb, jobb és erősebb vagyok, mint valaha. "

„Azért jöttem, hogy megvédjem a világbajnoki címem – nyilatkozta Froch, stábja pedig nem győzi hangoztatni, Kessler ilyen jó bunyóssal nem találkozott még, mint amilyen „a kobra".  – Legyőztem már Dirrellt, Jean Pascalt, Jermain Taylort. Azt hiszem, ez elég ahhoz, hogy legyen hitelem."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik