Szezonzárás az Aston Villával

Vágólapra másolva!
2012.05.12. 21:05
Címkék
Utolsó forduló elé nézünk! Az Aston Villa csapatát fogadjuk, aki ellen november 11ikén 3-2re kikaptunk. Az Aston Villa és Norwich az elmúlt 5...

Utolsó forduló elé nézünk!Utolsó forduló elé nézünk!

Az Aston Villa csapatát fogadjuk, aki ellen november 11ikén 3-2re kikaptunk.

Az Aston Villa és Norwich az elmúlt 5 meccsen nem sok jót mutattak.

Az elmult öt meccsén 3 döntetlen és 2 vereség a mérlege, még a Norwich 1 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget tud felmutatni.

A két csapat a 2004/2005 szezonban is megmérkőzött egymással ,akkor az Aston Villa 3:0-ra nyert. A Norwich hazai pályán 0-0-t játsozttt az Aston Villával.

A Norwich győzelem esetén (és szerencsésebb esetben) a 11ik helyen végezhet. Míg az Aston Villa legjobb esetben a 15ik és rosszabb esetben a 17ik heylen végezhet jobb golkülömbségének köszönhetően.

A vendég csapat idegenben 3 győzelem, 10 döntetlen és 5 vereséget tud felmutatni.

A Norwichnál Daniel Ayala, Marc Tierney és Zak Whitbread hagyja ki a szezonzárót.

Az Aston Villánál Darren Bent,Gabriel Agbonlahor,Alan Hutton és Emile Heskey biztosan kihagyja a találkozót, de kérdéses még Marc Albrighton és Andreas Weimann játéka is.

Az Aston Villánál Darren Bent a házi gólkirály a maga 9 góljával.

A 2 csapat egymás elleni mérlege: 16 Norwich siker, 15 döntetlen és 25 Aston Villa siker.

A mérkőzést Martin Atkinson fogja vezetni, aki az idei szezoban már digilát 2 meccset. A Swnase elleni 3-2re megnyert bajnokit és a Newcastle elleni 4-2-t.

A két menedzser ismeri egymást, mert még amikor Alex Mcleish a Motherwellnél dolgozott 1994-1998ig, akkor Paul Lambert a játékosai között volté s 2ik helyet értek el a bajnokság, ami klubrekord.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik