Viszlát FA kupa... Norwich 1-2 Leicester

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2012.02.19. 16:02
Kiestünk az FA kupából!!! Jed Steer volt ismét a kapus a 2 középsö védönket (Elliott Ward és Leon Barnett) Russ Martin és Adam Drury segitette...

Kiestünk az FA kupából!!!Kiestünk az FA kupából!!!

Jed Steer volt ismét a kapus a 2 középsö védönket (Elliott Ward és Leon Barnett) Russ Martin és Adam Drury segitette a széleken.

A támadó középpályás ezuttal David Fox volt.

Grant Holt-ot ezen a mérkőzésen pihentették, így a 2 csatár: Steve Morison és a kanadai Simeon Jackson voltak.

A meccs összefoglalója:

A Rókák a kezdettől fogva átvették a vezetést! Az 5ik percben Ben Marshall szögletét St Ledger gólra váltotta, elhalgattatva ezzel a Carrow Road többségét.

0-1

A Norwich gyorsan reagált a bekapott gól után és a 22percben meg is lett az eredménye, amikor is egy elöre ívelt labdát Elliott Bennett próbált elérni, de a Leicester kapusa Kasper Schmeichel eltolta Bennett-et, aminek köszönhetően 11est kaptunk!

Hoolahan ált a labda mögé majd a lövését Schmeichel kivédte, de a kipattanónál már tehetetlen volt.1-1

Begyötörtük az egyenlítő gólt.

DE! A 71.ik percben helyzetet dolgozott ki a Leicester. Beckford passzolt Nugent-hez, aki a hosszu sarokba lőtte a labdát.1-2

Paul Lambert a meccs után igy nyilatkozott: " Az igazat megvallva, nem hiszem, hogy eleget tettünk volna azért, hogy tovább menjünk. Sok szerencsét kívánok a Leicester-nek a következő körben. "

Ezekkel az összeállitásokkal léptek pályára a csapatok:

Norwich: Steer-Martin,Barnett,Ward,Drury-Pilkington,Hoolahan,Fox(Johnson 78'),E Bennett-Morison(Wilbraham 62'),Jackson(Vaughan 62')

További cserék: Ruddy,Crofts,Surman,Lappin

Leicester: Schmeichel-Peltier,St Ledger,Morgan,Kennedy(Konchesky 66')-Dyer,Wellens,Danns-Beckford,Marshall(Delfouneso 66'),Nugent

További cserék: Smith,Mills,Moussa,Howard és Hopper.

A Mérkőzést: 26 658 néző tekintette meg.

A következő ellenfelünk a Manchester United lessz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik