(Szarka)lábjegyzet: A stáb összeállt

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2015.07.02. 21:07
Címkék
A Newcastle hivatalos honlapján is bejelentették azt, amit sejteni lehetett, Steve McClaren segítőit, azaz az edzői stábot. Sok meglepetés nincsen...

A Newcastle hivatalos honlapján is bejelentették azt, amit sejteni lehetett, Steve McClaren segítőit, azaz az edzői stábot. Sok meglepetés nincsen, maximum annyi, hogy Andy Woodman maradt a klubnál, mint kapusedző.Newcastle hivatalos honlapján is bejelentették azt, amit sejteni lehetett, Steve McClaren segítőit, azaz az edzői stábot. Sok meglepetés nincsen, maximum annyi, hogy Andy Woodman maradt a klubnál, mint kapusedző.

Shoenmaker, Simpson, McClaren, Cathro és Black

A bejelentés egyébként elkerülhetetlen volt, tekintve, hogy tegnap és ma már edzettek a keret tagjai, és a foglalkozásokon az NUFC TV stábja több órányi anyagot forgatott le.

Röviden a stábról. A két asszisztens Paul Simpson és Ian Cathro lett. Simpson már a Derby County-nál is McClaren segítője volt, míg Cathro a Valencia segédedzőjeként tevékenykedett. (Távozása után az ő posztjára nevezték ki Phil Neville-t a "denevéreknél.")

A másik két érkező a fitness stábot erősíti: Alessandro Schoenmaker és Steve Black. Shoenmaker szintén a Derby alkalmazottja volt, de az ismeretsége McClaren-nel nagyon régi, a Twente-nél, a Wolfsburg-nál és a Nottingham-nél is együtt dolgoztak. Steve Black pedig egy igazi fitness guru és motivációs tréner, aki a 90-es években már dolgozott Newcastle-ben. A Newcastle Falcons rögbicsapata mellett, az angol, ír és walesi rögbi válogatottal is dolgozott, valamint számos futball klubnál is, legutóbb a QPR-ben.

Valahol természetes dolog, hogy cserélődik a stáb ilyenkor, főleg a fitness részlegtől remélem, hogy sikeresek lesznek. Meg aztán most már tessék igazolni!

Búcsúzóul néhány kép az első edzésről:

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik