Cold Rainy Nights in Britannia

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2015.06.17. 15:06
Címkék
Igen, ez itt a reklám helye. Elindult egy új, hazai blog, ami kizárólag a Premier League, és az angol foci szerelmeseinek készül, hogy napi szinten...

Igen, ez itt a reklám helye. Elindult egy új, hazai blog, ami kizárólag a Premier League, és az angol foci szerelmeseinek készül, hogy napi szinten képben legyünk kedvenc bajnokságunkkal és kedvenc csapatainkkal kapcsolatban. A mostantól a jobb oldali linkek között is elérhető, britannia.regblog.hu megálmodói azt szerették volna/azt szeretnék, ha nem csak a TOP csapatok szurkolói találnának maguknak olvasmányt az új oldalon, hanem kb. bárki, akit érdekel az angol labdarúgás.ez itt a reklám helye. Elindult egy új, hazai blog, ami kizárólag a Premier League, és az angol foci szerelmeseinek készül, hogy napi szinten képben legyünk kedvenc bajnokságunkkal és kedvenc csapatainkkal kapcsolatban. A mostantól a jobb oldali linkek között is elérhető, britannia.regblog.hu megálmodói azt szerették volna/azt szeretnék, ha nem csak a TOP csapatok szurkolói találnának maguknak olvasmányt az új oldalon, hanem kb. bárki, akit érdekel az angol labdarúgás.

Valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy pár hete engem is megkerestek, hogy csatlakozzam a szerkesztő gárdához. Jeleztem előre a "Newcastle szemüvegem", mármint, hogy azon keresztül látom csak a PL-t, de ez természetesen nem volt probléma, hiszen pont az a lényeg, hogy ne csak MU, Pool, City meg Arsenal fanok írjanak az oldalra.

Az a történet tehát elkezdődött, de természetesen ez sem ér véget. Gőzerővel készülünk az új szezonra itt a Newcastle Blogban is. Amint valami komolyabb történésről hallunk, vagy valami érdekesség kerül napvilágra, azonnal megírjuk. Toon most csatlakozott, Ruzsit reaktiváljuk, és ha minden jól megy, ahogy kezdődik a bajnokság (azaz augusztustól) a Blog TV is visszatér.

Plusz olvasmánynak viszont mindenképpen ajánlom a cold rainy nights in britannia-t, ahol kb. hetente egy alkalommal igyekszem "képviselni a Newcastle érdekeit". Remélhetőleg a csapat jobban teljesít ebben a szezonban, és nem csak a magyarázkodó posztokat kell gyártanom.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik