PL 34. forduló: Swansea

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2015.04.24. 11:04
Címkék
A Swansea elleni meccs olyan fontos lesz, mint egy VB döntő, legalább is John Carver ezt állítja. Kedvenc csapatunk megbízott vezetőedzője szerint...

A Swansea elleni meccs olyan fontos lesz, mint egy VB döntő, legalább is John Carver ezt állítja. Kedvenc csapatunk megbízott vezetőedzője szerint ugyanis a Hattyúk elleni 3 ponttal biztossá válna a bennmaradás, aminek van is valóságalapja. Persze pokoli nehéz meccs lesz, hiszen az ellenfelünk kényelmesen, tét nélkül focizhat, ráadásul Gary Monk-ék tisztában vannak azzal, hogy a Newcastle rossz formában van, megtépázott önbizalommal, tele sérülttel/eltiltottal, szurkolói bojkottal.A Swansea elleni meccs olyan fontos lesz, mint egy VB döntő, legalább is John Carver ezt állítja. Kedvenc csapatunk megbízott vezetőedzője szerint ugyanis a Hattyúk elleni 3 ponttal biztossá válna a bennmaradás, aminek van is valóságalapja. Persze pokoli nehéz meccs lesz, hiszen az ellenfelünk kényelmesen, tét nélkül focizhat, ráadásul Gary Monk-ék tisztában vannak azzal, hogy a Newcastle rossz formában van, megtépázott önbizalommal, tele sérülttel/eltiltottal, szurkolói bojkottal.

Ősszel Walesben 2:2 lett az eredmény, de az akkor duplázó Papiss Cissé még mindig eltiltását tölti. Sajnos jellemzően amióta nincs a szenegáli, azóta nincs nagyon Newcastle gól sem, ami meg van azért nem adnak pontot, pláne nem pontokat. Carver valószínűleg most tényleg belenyúl a csapatba.

Az teljesen biztos, hogy támadólag kell fellépni. Most nem elég egy kamu 4-3-3-mal kiállni, ami valójában 4-5-1. Most Perez mellé kell egy másik támadó. Nálam ez most Adam Armstrong lenne, leginkább azért, mert Riviere nagyon harmatos, a padra pedig valószínűleg odaférő Facundo Ferreyra pedig inkább csereként vethető be. Azért az mégsem lenne túl sportszerű, ha a szezon nagy részét sérülés, formaingadozás, meg ki tudja pontosan miért kihagyó argentin sráctól várnánk el, hogy kezdőként váltsa meg a világot.

A védelem adott, mert igazából hiába a Spurs elleni vereség, jelenleg nincs miből variálni. Balhátvéd posztra én Anita-t tettem, nos, oda esetleg beférhet R. Taylor, Colback, vagy Jonas is. Utóbbi egy összezördülés után már a békülésen is túl van Carver-rel, tisztázták, hogy miért nem került be a Tottenham elleni keretbe, és valószínűleg most már ott lesz a pályán, akár kezdőként is. Ha így lesz, akkor Abeid vagy Ryan Taylor válthatja. A széleken Gouffran-t EL KELL FELEJTENI! Cabella jelenleg a legkreatívabb játékos a keretben, így őt játszatni kell, a másik oldal meg nálam Obertan-é, de akár Sammy Ameobi-é is lehet.

A legfontosabb cserénk pedig Siem De Jong lehet, aki 45, majd 70 percnyi U21-es játékidő után valószínűleg ott ülhet a padon holnap délután. Az izomsérülés, majd légmell miatt a szezonban csak perceket játszó holland a saját bevallása szerint sem tudna még 90 percet végigjátszani a PL-ben, de szerintem az utolsó 10-15 percre akár be is állhat.

Persze nagyon jó lenne, ha a 90. percben De Jong kiugratná Ferreyra-t, aki belőné a győztes gólt, de egyenlőre az is az újdonság erejével hatna, ha egyáltalán már láthatnánk ezt a két srácot a pályán.

Az biztos, hogy nyerni kell. Senkit nem érdekel, hogy milyen játékkal, de kell az a nyomorult 3 pont. A szombaton 16.00 órakor kezdődő mérkőzést nem közvetíti a Digi, maradnak a stream-ek.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik