Sydney FC 0 : 4 Newcastle United - edzőmeccs + az új hazai mez

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2014.07.22. 13:07
Magyar idő szerint ma reggel felkészülési mérkőzést játszott csapatunk a Sydney FC ellen Új-Zélandon. Bőven volt stream, ráadásul nem is volt...

Magyar idő szerint ma reggel felkészülési mérkőzést játszott csapatunk a Sydney FC ellen Új-Zélandon. Bőven volt stream, ráadásul nem is volt akkora érdeklődés, hogy akadoztak volna az elérhetőségek. Nem tudom az ausztrál csapat mennyire a legerősebb keretével állt ki, mindenesetre elég sima edzőmeccsnek tűnt az összecsapás.elég sima edzőmeccsnek tűnt az összecsapás.

Íme az összefoglaló:

A Newcastle az alábbi összeállításban lépett pályára:

Newcastle United (4-2-3-1): Rob Elliot; Mapou Yanga-Mbiwa, Steven Taylor (Lubo Satka 76), Fabricio Coloccini (c) (Adam Campbell 82), Massadio Haidara (Paul Dummett 76); Vurnon Anita, Jack Colback (Mehdi Abeid 68); Yoan Gouffran (Adam Armstrong 76), Siem de Jong (Haris Vuckic 46), Rolando Aarons (Sammy Ameobi 68); Emmanuel Riviere (Ayoze Perez 55)

Nem használt cserék: Jak Alnwick, Freddie Woodman

Az egész mérkőzés nélkülözte az izgalmakat, a Sydney FC remek partnernek bizonyult a felkészülés ezen szakaszában.

A találkozó egy megemlékezéssel kezdődött, amikor is Alan Pardew és Fabricio Coloccini virágokat helyeztek el a Newcastle tábor két üresen hagyott székén, így tisztelegve a múlt héten repülőgép szerencsétlenségben elhunyt John Alder és Liam Sweeney emléke előtt.

A csapat természetesen fekete karszalaggal játszott, és komolyan vették a találkozót, aminek sima győzelem lett a vége. Az új igazolásokról elmondható, hogy Siem De Jong igazi vezér, Jack Colback pedig keményen robotol. Ayoze Perez ügyes, de azért még szoknia kell, hogy ez egy PL csapat, nem pedig a spanyol másodosztály. Riviere pedig igazi lesipuskás. az első gól előtt adott gólpasszánál is nagyon ügyes volt, a góljánál pedig remekül érkezett.

A régiek közül Gouffran játéka nagyon tetszett, ahogyan Yanga-M'Biwa is nagyon motiváltnak tűnt. Hogy aztán helyet akar magának a csapatban, vagy egy jó szerződést máshová, azt nem tudni.

A fiatalok is hozták magukat, nálam Campbell és Armstrong szerintem nagyon ígéretes kis játékos. Campbell talán apasztaltabb viszont Armstrong fizikálisan tűnik jobbnak.

A meccs tehát sima volt, de ahogy az Oldham elleni 1:2 után, így most sem szabad messzemenő következtetéseket levonni.

Ezután pedig jöjjön a "mez téma". Hetekkel ezelőtt megjelent a neten, hogy augusztus 13-án, azaz mindössze négy nappal a szezon első meccse előtt hozzák nyilvánosságra a 2014/2015-ös hazai szerelést, de természetesen már kiszivárogtak a képek.

Az utolsó kép kapcsán megjegyezhetjük, hogy ez a hátránya annak, hogy Ázsiában dolgoztat az összes nagy sportszergyártó... Szerintem a srác a Puma gyárban melózhat.

Tény, hogy a Puma az elmúlt években nem szerezett nagy a rajongó tábort a Newcastle szimpatizánsok körében, de szerintem annyira nem gáz ez a mez. Főleg, hogy a hátoldalán fekete alapon lesznek fehérrel a számok. Az ötödik szezon kezdődik a vadmacskás logóval a mezünkön íme a puma evolúció:

2010/2011

2011/2012

2012/2013

2013/2014

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, nálam ez lenne a sorrend:

1. 2011/2012 - az 5. hely...

2. 2013/2013 - az EL szezon...

3. 2010/2011 - Visszatérés a PL-be, 4:4 az Arsenal ellen...

4. 2013/2014 - a legutolsó, ami nekem olyan semmilyen...

Ami még érdekes lehet, az az, hogy a "kiszivárgott" képen a hazai mez mögött látható az ezüst színű, idegenbeli mez, valamint egy lila szerelés is. Lehet hogy az lesz a harmadik számú? Na az is fura lenne...

Meglátjuk, addig is folytatódjon a felkészülés. Még egy meccs Új-Zélandon, aztán irány Anglia, ahol remélhetőleg Pardew még nyélbe üt egy-két igazolást.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik