Az első igazolás: AYOZE PÉREZ - HIVATALOS

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2014.06.06. 08:06
A klub hivatalos honlapján még hallgatnak a transzferről, de a mai világban természetesen azonnal napvilágot látott pár fotó a Newcastle első...

A klub hivatalos honlapján még hallgatnak a transzferről, de a mai világban természetesen azonnal napvilágot látott pár fotó a Newcastle első nyári igazolásáról, aki a 20 éves spanyol szélső, Ayoze Pérez.Ayoze Pérez.

A Tenerife (mint a spanyol kiscsapatok többsége) nincs abban a helyzetben, hogy magukhoz láncolják a tehetségeiket, így aztán körülbelül 1.6 millió fontért igazol a saját nevelésű Ayoze a Tyne partjára. A pontos összeget, valamint a szerződése hosszát talán majd a hivatalos bejelentés után tudhatjuk meg, mindenesetre a Twitter-re felkerült fotók közelebb hozták pár órával a számunkra fontos információt.

Új igazolásunk tehát bejárta a stadiont és az öltözőt, valamint összeismerkedett Peter Beardsley-vel.

Ha hinni lehet a netes találgatásoknak, akkor további három üzletet köthetnek Pardew-ék a közel jövőben. Elvileg Jack Colback esete a legegyszerűbb. Ő amint hazatér a nyaralásából azonnal aláírja a szerződését. Rajta kívül a szintén szabadon igazolható Bafétimbi Gomis érkezhet napokon belül, valamint az igazán nagy fogás, Remy Cabella. Az ő esetében volt már egy komolytalan, 6.5 millió font körüli ajánlat a Montpellier-nek, de Nicolin elnök - ahogy Bud Spencer is az "Én a Vízilovakkal vagyok" című klasszikusban - csak annyit mondott: legalább a dupláját! Így aztán a vezetőségünk most már egy 12 millió font feletti ajánlatra készül (elvileg talán már meg is tették), amivel már tető alá lehet hozni az üzletet.

Cabella szívesen jönne, ahogyan Siem De Jong is. Az Ajax 23 éves kapitánya nemrég nyilatkozta, hogy mennyire szereti a Newcastle-t és jó lenne itt játszani, egy csapatban a testvérével. A bökkenő ebben csak az, hogy Luuk-nak a hivatalos honapon megköszönték a szolgálatait és vissza is tért a Borussia Mönchengladbach-hoz.

Ugyanígy a "kacsa-kategória" vonatkozik a Leeds csatárának, Ross McCormack-nek az esetleges érkezése. Pardew állítólag szeretné elhozni a 27 éves játékost, de a klubja nem akarja elengedni, ráadásul ő sem annyira akar távozni.

Végezetül érdemes megemlíteni, hogy ha Cabella érkezik, akkor szinte biztosan távozik Hatem Ben Arfa. Nem kellene, hiszen ha megy Obertan és Marveaux, akkor HBA-ra simán szükség lenne (egyébként is), de azért ez elég valószínű. A Napokban Yohan Cabaye is megszólalt az ügyben, aki elmondta, hogy hiba lenne Hatem elengedése, aki az egyik legkreatívabb, legjobb játékos, akivel valaha egy csapatban játszott. Annak ellenére, hogy a tavasz gyatrára sikeredett, Cabaye szerint meg kell tartani a szélsőt, és újra kihozni belőle azt a tudást, amit korábban már bőven villogtatott.

UPDATE!

Időközben a klub hivatalos oldalán is bejelentették a fiatal támadó érkezését.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik