(Szarka)lábjegyzet: Pardew válaszol

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2014.05.28. 10:05
Tegnapi cikkünkben Loic Rémy meghökkentő nyilatkozatát boncolgattam, ami hogyha igaz, akkor a csatár a saját kérésére nem lépett pályára az...

Tegnapi cikkünkben Loic Rémy meghökkentő nyilatkozatát boncolgattam, ami hogyha igaz, akkor a csatár a saját kérésére nem lépett pályára az utolsó fordulóban, egy - vele talán - nyerhető, de végül mégis elbukott mérkőzésen a Liverpool ellen. A kedélyeket alaposan felborzoló nyilatkozatra nem késett sokat a klub honlapján megjelenő Alan Pardew (és egyben Newcastle United) hivatalos közlemény.Tegnapi cikkünkben Loic Rémy meghökkentő nyilatkozatát boncolgattam, ami hogyha igaz, akkor a csatár a saját kérésére nem lépett pályára az utolsó fordulóban, egy - vele talán - nyerhető, de végül mégis elbukott mérkőzésen a Liverpool ellen. A kedélyeket alaposan felborzoló nyilatkozatra nem késett sokat a klub honlapján megjelenő Alan Pardew (és egyben Newcastle United) hivatalos közlemény.

Pardew is profi, és azt mondja, amit ilyenkor kell. A kérdés csak az, hogy ki hazudik és mi értelme ennek az egész sztorinak. Hajtás után a nyilatkozat.

"Miután a médiában ma ( kedd, május 27. ) szóba került a Liverpool elleni utolsó meccsünkkel kapcsolatban a játékosok kiválasztása, minden olyan találgatásra, ami szerint a nálunk kölcsönben szereplő Loic Remy felmentést kapott a játék alól kijelentem, hogy nem igaz.

Annak felvetése, hogy úgy gondoltam, hogy semmi tétje nincs ennek a meccsnek, szintén teljesen valótlan. A végső bajnoki pozíció volt a tét nekünk, ahogyan Premier League cím az ellenfeleinknek, Liverpool-nak.

Mi több, mindannyiunknak, minden egyes a klubhoz tartozó alkalmazottnak fontos volt az eredmény a szurkolók miatt, különösen amiatt a 2800 drukker miatt, akik aznap az Anfield-re utaztak.

A valóság az, hogy Loic boka sérülés szenvedett az előző heti Cardiff elleni meccsen. Az
MRI-vizsgálat eredményei alapján ínszalag sérülése volt és egy duzzanata is.

Ez
a sérülés volt az ok, és az is tény, hogy Loic nem edzett Liverpool elleni meccset megelőző héten, ami azt jelentette, hogy nem volt alkalmas arra, hogy bekerüljön a keretbe.

Amennyiben Loic egyértelműen egészséges lett volna, akkor nem kérdés, hogy bekerül a csapatba, hogy játsszon ezen kimondottan fontos meccsen."

Most akkor mi az igazság? Végül is mindkettőnek lehet igaza, és egyiknek sincs értelme hazudni.

Loic Rémy mindenesetre most teljesen fitt, tegnap este például a becserélése után pár perccel gól szerzett (Debuchy passzából) a Franciaország - Norvégia (4:0) felkészülési meccsen.

Azt hiszem nincs sokkal több ebben a témában, de legalább most már a másik oldal álláspontját is ismerjük.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik