(Szarka)lábjegyzet: Megvan az új mez, Ben Arfa magára húzná!

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2014.05.01. 13:05
A klub hivatalos honlapján nyilvánosságra hozták, hogy milyen lesz a 2014/2015-ös évadban a Newcastle idegenbeli szerelése, és szintén ma jelent...

A klub hivatalos honlapján nyilvánosságra hozták, hogy milyen lesz a 2014/2015-ös évadban a Newcastle idegenbeli szerelése, és szintén ma jelent meg egy hosszabb intejú Hatem Ben Arfa-val, a körülötte kialakult helyzetről.klub hivatalos honlapján nyilvánosságra hozták, hogy milyen lesz a 2014/2015-ös évadban a Newcastle idegenbeli szerelése, és szintén ma jelent meg egy hosszabb intejú Hatem Ben Arfa-val, a körülötte kialakult helyzetről.

Mielőtt alaposabban szemügyre vennénk a következő idegenbeli mezünket, lássuk, mit mondott HBA a mirror-nak.

"Itt akarok maradni még akkor is , ha a vezetőség nem hisz nekem, mert én megmutatom nekik, hogy tudok itt játszani."

"Imádok itt focizni. Élvezem az edzéseket is. Csak játszani akarok. Alkalmas vagyok a játékra. Én nem sérültem meg. Nincs semmilyen sérülés. Még egyszer mondom: Készen állok a játékra,
játszani akarok."

"Szomorú és csalódott vagyok, de nem mérges . Szeretném segíteni a csapatot, és nem tudom. Ez rossz érzés."

"A
labdát akarom, és a maximumot adni a csapatnak. Amikor látom, veszítünk el a meccseket 3-0-ra , 4-0-ra , és én a padon vagyok az nagyon nehéz számomra. Ha pályára léphetnék szombaton a Cardiff ellen, azt hiszem, lehet, hogy jelenthetném a javunkra a különbséget. Szeretném kipróbálni, hogy így van-e.

" Azt teszem, amit a menedzser akar. Ha nem akarja, hogy játsszam, én tiszteletben tartom."

"Otthon néztem a TV-én hétfőn este a meccsünket. Túl sok alkalommal veszítettünk így, három - nulla , négy - nulla , három - nulla. Mindenki azt fogja mondani, Newcastle nem egy nagy csapat, ez egy kis csapat... De ez nem igaz! Szerintem Newcastle lehet nagy csapat . Minden adott hozzá. "



"A támadásokban jól jön a hozzáállásom és a kreativitásom.
Minden alkalommal pozitívan állok minden kezdeményezéshez a pályán, és azon igyekszem, hogy csináljunk valamit. Azt hiszem, hogy a sokat tudok adni a klubnak."

"A manager azt mondta, hogy több gólt kellene szereznem és több gólpasszt adnom, és akkor mindenki jobban érezné magát - a szurkolók, a játékosok és persze ő.
Azt mondtam erre: " Oké, de ehhez játszanom kell. "

"Azt hiszem, Pardew hisz bennem, de nem mutatja. Azt nem tudom, hogy miért. Jobban kellene bíznia bennem, mert azt hiszem, hogy hisz a képességeimben.

"Nagyon nehéz a játékosnak, ha már a félidőben lecserélik, és én is elleneztem ezt a lépést a Southampton ellen. Ez fájt nekem. Nem én vagyok az egyetlen oka a problémának. Persze, ha a pályán
vagyok, és elveszítjük az öt nullra a meccset, és ezt rajtam is leverik, az normális , és vállalom is a felelősséget. "

"Néha azt az utasítást kapjuk, hogy focizzunk, néha meg azt mondják nekünk, hogy csak rúgjuk el. "

Egy viszony van, ami nem kétséges, a Ben Arfa és a közönség közötti. Ez az a valami, ami hajtja őt .

"Emiatt hiszek magamban, amikor hallom, hogy a szurkolók éneklik a nevem. Ez nagyon pozitív dolog . Remélem, hogy itt maradok, de ez nem az én döntésem ... ha az elnök akar eladni nekem..."

"Az én álmom a következő 12 hónapra az, hogy az első négyben végezzünk a Newcastle-vel, hogy a Bajnokok Ligájában indulhassunk, vagy pedig hogy megnyerjük valamelyik kupát . "

Beszélt még arról, hogy semelyik csapattársával sincs semmilyen problémája, és arról is, hogy nehéz volt Cabaye távozása után, mert ő olyan valaki, akire mindenki figyelt a pályán és azon kívül is. Azt már korábban is leszögezte, hogy a Pardew-val való szóváltása semmilyen tekintetben nem volt kirívó, minden csapatnál megesik az ilyesmi.

Meglátjuk mi sül ki a dologból, és hogy Ben Arfa felveheti még jövőre (is) a csapat mezét. Például azt, amelyiket a minap hoztak nyilvánosságra.

A mez erősen hajaz a 80-as évek közepén használtra, amiben Kevin Keegan visszavonult, és Paul Gascoigne a szárnyait bontogatta. Nem néz ki rosszul ez az ezüstös árnyalat, mindenesetre jobbnak tűnik mint az idén elég ritkán használt tengerészkék.

A puma talán elindult végre az egyediség felé, hiszen amellett, hogy egyértelműen a Newcastle hagyományait helyezték előtérbe a mez megtervezésénél, a SportsDirect oldlán található képet kinagyítva azt is láthatjátok, hogy a hajszálvékony fekete csíkok valójában ismétlődő Newcastle United Football Club feliratok.

És igen, jól látjátok, a kép jobb oldalán Ryan Taylor pózol az új szerelésben.

Majdnem két szezonnyi kihagyás után úgy fest az univerzális szabadrúgás specialistánk a következő szezonban visszatérhet.

Az első edzésben töltött napjáról posztolt is gyorsan egy képet (jobbra) a közösségi oldalára, szóval a héten már a csapattal készült.

Nagy kérdés persze, hogy Ryan Taylor képes lesz-e még Premier League szinten játszani, de az biztos, hogy egy szerethető figura tér vissza a csapathoz.

Nagy kérdés, de hát mostanában tele vagyunk nagy kérdésekkel. Tudunk-e egyáltalán meccset nyerni még ebben a szezonban? Tudunk-e egyáltalán pontot szerezni? Ki lesz jövőre a manager? Kik lesznek a keret tagjai? Változik-e egyáltalán bármi? Egy biztos: az idegenbeli mezünk.

Hajrá Newcastle!

Mark29



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik