Szolgálati közlemény: A Tippjáték holnapi forduója ELMARAD!

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.10.04. 21:10
Címkék
A mai délutánra két "Bréking Nyúz" is jutott. Az egyik, hogy Dan Gosling 3 hónapra a Blackpool csapatához került kölcsönbe. Az angol középpályás...

A mai délutánra két "Bréking Nyúz" is jutott. Az egyik, hogy Dan Gosling 3 hónapra a Blackpool csapatához került kölcsönbe. Az angol középpályás így januárig a Championship-ben bizonyíthatja, hogy jó játékos. Sajnos ezt a Newcastle-ben eddig nem sikerült, leginkább a sérülései miatt. Mi meg ezalatt reménykedhetünk, hogy ez a lépés egy része lehet a januárban, vagy nyáron megvalósuló Tom Ince-üzletnek.A mai délutánra két "Bréking Nyúz" is jutott. Az egyik, hogy Dan Gosling 3 hónapra a Blackpool csapatához került kölcsönbe. Az angol középpályás így januárig a Championship-ben bizonyíthatja, hogy jó játékos. Sajnos ezt a Newcastle-ben eddig nem sikerült, leginkább a sérülései miatt. Mi meg ezalatt reménykedhetünk, hogy ez a lépés egy része lehet a januárban, vagy nyáron megvalósuló Tom Ince-üzletnek.

A másik hír, hogy a Tippjátékunk holnapi meccsel kapcsolatos fordulója technikai okok miatt elmarad.

Amint észrevehettétek, jó ideje nem tudtok kommentelni a posztokhoz, így a tippek leadása sem lehetséges. Igaz, hogy ez a hiba bármikor elhárulhat, de úgy gondoltuk az a legegyszerűbb, ha ez a mostani forduló elmarad.

A holnapi nap folyamán ismételten mind a hárman Szurkolói Foci Tornán veszünk részt, így nem áll módunkban figyelemmel kísérni, hogy kijavították-e a hibát. Remélhetőleg a két hét múlva esedékes folytatásnál már semmi hasonló problémával nem kell szembenéznünk.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik