Tippversenyünk 5. fordulója -> Aston Villa - Newcastle 09.14 16:00

Vágólapra másolva!
2013.09.13. 11:09
Vége a válogatott mérkőzéseknek, így tovább folytatódik a bajnokság, és természetesen a tippverseny is. Bravúr kellene a Villa otthonában...

Vége a válogatott mérkőzéseknek, így tovább folytatódik a bajnokság, és természetesen a tippverseny is. Bravúr kellene a Villa otthonában, de nem lehetetlen a küldetés. Bár lenne egy Asprilla-Ferdinand-Shearer támadó hármasunk. Ők még a gálameccsen is bebizonyították, hogy sokkal többet érnek a maiaknál. Nem baj, szegény ember azzal főz, amije van!
Várjuk a tippeket!Vége a válogatott mérkőzéseknek, így tovább folytatódik a bajnokság, és természetesen a tippverseny is. Bravúr kellene a Villa otthonában, de nem lehetetlen a küldetés. Bár lenne egy Asprilla-Ferdinand-Shearer támadó hármasunk. Ők még a gálameccsen is bebizonyították, hogy sokkal többet érnek a maiaknál. Nem baj, szegény ember azzal főz, amije van!
Várjuk a tippeket!

Aston Villa - Newcastle 2013.09.14 16:00

A speciális kérdés: Csak a második félidőben, a két csapatot összevetve lesz 5 angol (Angliában született) (alapul véve a www.premierleague.com, player profile, Country of birth bejegyzést) játékos a pályán egy időben?

A tippeket e bejegyzés hozzászólásában várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a meccs kezdése előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

Mindenkinek jó tippelést!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik