Szurkolói Torna Selejtező: a "nagyoknak" nem ment ilyen jól

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.09.22. 14:09
Címkék
Mint az előző bejegyzésemben utaltam is rá, a tegnapi meccset nem tudta a blog szerkesztőségéből senki nyomon követni, mert a szurkolói csapatok...

Mint az előző bejegyzésemben utaltam is rá, a tegnapi meccset nem tudta a blog szerkesztőségéből senki nyomon követni, mert a szurkolói csapatok szokásos őszi kispályás tornájára került sor a Fehérvári úton, ahol természetesen a Newcastle-t képviseltük. Ezek a minden évszakban megrendezésre kerülő tornák általában két fordulósak. Van egy selejtező, majd pár héttel később egy nagy torna. A nagy tornán aztán az első négy helyezett olyan kiváltságban részesül, hogy mentesül a következő torna selejtezője alól. Csapatunk igazi tippmix-gyilkosnak számít, mert van hogy alig vagyunk meg, nincs kapusunk, (mint pl. idén májusban) olyankor a pofozógép szerepe vár ránk, és sajnos olyan is előfordul, hogy nem is tudunk kiállni (mint pl. idén nyáron).Csapatunk igazi tippmix-gyilkosnak számít, mert van hogy alig vagyunk meg, nincs kapusunk, (mint pl. idén májusban) olyankor a pofozógép szerepe vár ránk, és sajnos olyan is előfordul, hogy nem is tudunk kiállni (mint pl. idén nyáron).

A másik véglet viszont, amikor van kapusunk, és legalább 2-3 cserénk. Olyankor bármelyik ellenfelet el tudjuk verni, amit a 2007-es alakulás óta megszerzett legalább 4-5 tornagyőzelem is bizonyít. Ezúttal az utóbbi volt a helyzet, így ha nem is simán, de meggyőző játékkal jutottunk a két hét múlva esedékes döntőbe.

A fenti képen a mi beosztásunkat láthatjátok. Egy 5 és egy 6 csapatos csoport versengett a 6 kiadó helyért, így a cél a legjobb háromba kerülés volt. Igazság szerint nem szeretnék túlzottan belemenni a részletekbe, így egy-két mondatban írnám le a történéseket.

Newcastle 6:2 Ajax

Villámrajtot vettünk, és a félidőben már 4:0-ra vezettünk. A fordulás után aztán kb. 2 perc alatt kaptunk két gólt, és az Ajax-os fiúk mindent egy lapra feltéve kezdtek támadni. Vesztükre mi szereztük az újabb gólokat, és így a 3 pontot.

Newcastle 5:0 Chelsea

A Kékek ezúttal abban a cipőben voltak, amiben mi is már nem egyszer. Kevesen jöttek el erre a tornára, és igazi kapus nélkül, talán egy cserével vállalták a meccseket. Kíméletlenül kihasználtuk a helyzetet, és simán hoztuk a mérkőzést.

Newcastle3:4 Barcelona B

"Az első izgalmas meccs ma"- mondta a spori, aki szinte minden ottani tornán fújja a sípot. Igaza volt, egymás után jöttek a helyzetek, de sajnos mi kihagytunk vagy hármat, a Barca szurkolóinak második számú csapata (egyben a tornák szervezői) viszont bevert egy szerencsés gólt, ami valójában inkább öngól volt. Sikerült egyenlíteni (ekkor mondta másodszor a spori, hogy: "Ez a legjobb meccs ma, mondom én") is de ezután 4:1-re elléptek a Barca-sok. Végül felszívtuk magunkat és az utolsó 4 percben sikerült két gólt is szerezni. Ha tovább tart a meccs, szerintem egyenlítünk. gy viszont már elkezdhettünk számolgatni.

Newcastle 3 : 2 Roma

A már továbbjutó helyen álló Roma ellenünk játszotta az utolsó meccsét, és bár az eredmény szorosnak tűnik, végig kézben tartottuk az irányítást. A győzelemmel azonban még nem voltunk kint a vízből. A farkasok mellett a Barca volt a másik biztos továbbjutó, nekünk pedig ki-ki meccset kellett játszanunk a Milan C-vel.

Newcastle 5 : 0 Milan C

A piros-feketék harmadik számú csapata ellen vívtuk tehát a mindent eldöntő csatát, ahol minimum egy döntetlen kellett a nagy döntőhöz. Negyedik vagy második hely. Kiesés vagy továbbjutás. "Lepetézek, ha nem maguk mennek tovább, komolyan szögre akasztom a sípot!" jelentette ki a spori az első percekben. Igaza lett, simán hoztuk a találkozót, parádés támadójátékkal.

Ezalatt már ment a Newcastle - Hull találkozó, sőt 1:1-re állt a meccs, amikor mi nekivágtunk az utolsó 2 X 12 percnek. Amikorra végeztünk 2:2-nél járt a meccs, de fogalmunk sem volt róla hogy mennyire elképzelés nélkül játszanak a nagyok. Azt hiszem talán Loic Remy az egyetlen, aki befért volna hozzánk tegnap délután... :)

Viccet félretéve, gratulálok mindenkinek, aki tegnap a csapat tagja volt, azaz Ábelnek, a két Ádámnak, Dávidnak, Balázsnak, Petinek, Ricsinek, és Zsoltinak.

Szép volt fiúk!

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik