(Szarka)lábjegyzet: Időpocsékolás

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.09.03. 07:09
"Azért vagyok itt, hogy segítsek!.... Abban tudok segíteni, hogy minőségi játékosokat hozok a klubhoz.... Én rendelkezem a legnagyobb tapasztalattal...

"Azért vagyok itt, hogy segítsek!.... Abban tudok segíteni, hogy minőségi játékosokat hozok a klubhoz.... Én rendelkezem a legnagyobb tapasztalattal a Premier League-ben, és nekem bármelyik klubnál felveszik a telefont... BL résztvevő csapatot építünk... A Newcastle-nek egy olyan csatár kell, aki szezononként 20 gólt szerez. Hozunk egy ilyet, vagy valakit, akinek a segítségével Cissé lő ennyit... Nem értem a felém áradó negativitást... Azt kérem, hogy az igazolásaim alapján ítéljenek meg!""Azért vagyok itt, hogy segítsek!.... Abban tudok segíteni, hogy minőségi játékosokat hozok a klubhoz.... Én rendelkezem a legnagyobb tapasztalattal a Premier League-ben, és nekem bármelyik klubnál felveszik a telefont... BL résztvevő csapatot építünk... A Newcastle-nek egy olyan csatár kell, aki szezononként 20 gólt szerez. Hozunk egy ilyet, vagy valakit, akinek a segítségével Cissé lő ennyit... Nem értem a felém áradó negativitást... Azt kérem, hogy az igazolásaim alapján ítéljenek meg!"

Joe Kinnear (Best Of 2013 nyár)

Ezek után Joe Kinnear-nek 80 nap alatt sikerült 0, azaz nulla fontot ténylegesen átigazolásra költeni, ezzel pedig a Newcastle lett az egyetlen klub, amelyik senkit sem igazolt ezen a nyáron. Persze érkezett egy évre kölcsönbe Loic Remy, ami kemény 2 millió fontba került, de rajta kívül senki. A Sky Sports szépen összeszedte az utolsó nap eseményeit, amiből láthatjuk, hogy azért történt egy és más.

Tegnap házi rekord hozzászólással zártuk az átigazolásokról szóló posztot, köszönet az aktivitásért! Ahogy írtátok is, ha valaki megnyitotta az oldalt, akkor azt hihette, hogy itt aztán nagy pörgés van. Pedig nem. El voltunk (vagyunk?) keseredve. Sorra jöttek a hírek a többi csapatról, a Newcastle kapcsán pedig semmi, még egy nyomorult pletyka sem. Csak ismételni tudom magam. Semmi gond nem lett volna, ha a vezetőség nem lapít ennyire. Ki kellett volna állni délután négy órakor és bejelenteni, hogy bezárt a bazár a Newcastle számára. Körülbelül ekkora már valószínű volt, hogy éjfélig az Arsenal megszerzi Özil-t, a Manchester United pedig Fellaini-t, így Cabaye marad a csapatnál.

Ezzel meg is lett volna a logikus, (bár elfogadhatatlan) indok arra is, hogy miért nem jön senki. De nem. Zéró kommunikáció. A hivatalos honlapon a korosztályos csapatok aktuális eredményei voltak a vezető hírek.

Közben azért érkezett pár olyan álhír (?), hogy Thauvin-ért, Ince-ért ajánlatot tettünk, sőt a Twitter-en Gomis és Gourcuff feliratú Newcastle mezek képei keringtek. Végül semelyikből nem lett semmi. Utóbbi esetek felett pedig egyszerűen nem térek napirendre. Miért csinál ilyet valaki? Nem nehéz, mert valószínűleg Messi, meg Cristiano Ronaldo feliratú mezt sem nehezebb készíttetni, csak arról lerí, hogy kamu. De hogy ennek mi értelme volt? Ettől híres lett ez a srác? Nem hinném. Viszont egy gyökér, az biztos.

Összegezve tehát a keret vékony, és bár a játékosok képességei alapján a TOP 10-be simán be lehet kerülni, egy sérüléshullámmal megint bajban leszünk.

Mit csinált ezalatt Joe Kinnear? Utazgatott, tárgyalt, megfigyelt, nyilatkozott. Nyüzsgött egy kicsit, kibillentette a komfort zónájából Alan Pardew-t és Graham Carr-t. Csak éppen azt nem csinálta, amiért alkalmazták.

A szurkoló pedig szomorkodik, értetlenkedik, dühöng. A vezetőség leváltását követeli, persze hiába.

A válogatott meccsek miatti szünetben talán csillapodnak a kedélyek, de az biztos, hogy nagyon jó őszt kell produkálnia a csapatnak ahhoz, hogy ezt a blamát feledtessék.

A tegnap este a monitor előtt elpocsékolt időt viszont így sem tudják visszaadni.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik